Anderen kozen ook

  • Dolfing 634 Waadoverall & Laarzen (43202)

    212,95

  • Blaklader Blåkläder UV-T-Shirt High-Vis 33821011 High-Vis Rood

  • Blaklader Blåkläder UV-T-Shirt High-Vis 33821011 High-Vis Oranje

  • Blaklader Blåkläder UV-T-Shirt High-Vis 33821011 High-Vis Geel

Jallatte laars S3 Jalartic CAP SAS Gevoerd J0400

175,99

1 op voorraad

Categories: , , SKU: N/A

Beschrijving

Jallatte laars S3 Jalartic CAP SAS Gevoerd J0400

In de wereld van werkveiligheid en bescherming zijn Jallatte-laarzen synoniem geworden met kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Met de introductie van de Jallatte Laars S3 Jalartic CAP SAS Gevoerd J0400 wordt een nieuwe norm gesteld in veiligheidsschoeisel. Deze laars is niet alleen ontworpen om aan de strengste veiligheidsnormen te voldoen, maar biedt ook het hoogste niveau van comfort, zelfs in de meest veeleisende werkomgevingen.

Veiligheid op de Werkvloer

In elke industrie waar veiligheid op de werkplek een prioriteit is, zijn veiligheidsschoenen essentieel. De Jallatte Laars S3 Jalartic CAP SAS Gevoerd J0400 voldoet aan de S3-norm, wat betekent dat het een breed scala aan bescherming biedt tegen potentiële gevaren. Van de bescherming van de tenen tot de antislipzool, deze laars is ontworpen om werknemers te beschermen tegen vallende voorwerpen, scherpe materialen, chemische morsingen en gladde oppervlakken.

De stalen veiligheidsneus (CAP) in de schoen biedt een extra laag bescherming voor de tenen, terwijl de antiperforatiezool (SAS) ervoor zorgt dat scherpe voorwerpen de voetzool niet kunnen binnendringen. Of het nu gaat om bouwplaatsen, magazijnen, fabrieken of andere industriële omgevingen, de Jallatte Laars S3 Jalartic CAP SAS Gevoerd J0400 biedt de gemoedsrust die nodig is om veilig en efficiënt te kunnen werken.

Comfort voor Langdurig Gebruik

Naast veiligheid is comfort een cruciale factor bij het kiezen van werkschoenen. Werknemers brengen vaak lange uren door op hun voeten, wat kan leiden tot vermoeidheid en ongemak als het schoeisel niet goed past of niet voldoende ondersteuning biedt. De Jallatte Laars S3 Jalartic CAP SAS Gevoerd J0400 is ontworpen met het comfort van de drager in gedachten.

De gevoerde voering zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel rond de voet, terwijl de anatomisch gevormde binnenzool zorgt voor een goede ondersteuning van de voetboog en de hiel. Bovendien zorgt het ademende materiaal ervoor dat de voeten droog en fris blijven, zelfs tijdens lange werkdagen. Of het nu gaat om het beklimmen van ladders, het lopen over ruw terrein of het staan voor langere periodes, de Jallatte Laars S3 Jalartic CAP SAS Gevoerd J0400 biedt het comfort dat nodig is om productief te blijven zonder afbreuk te doen aan de veiligheid.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Naast veiligheid en comfort staat Jallatte bekend om zijn compromisloze toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit. De Jallatte Laars S3 Jalartic CAP SAS Gevoerd J0400 is geen uitzondering. Gebouwd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, is deze laars ontworpen om bestand te zijn tegen de meest veeleisende werkomgevingen en om langdurig gebruik te weerstaan. Van de stevige buitenzool tot de versterkte neus, elke component is zorgvuldig ontworpen en getest om te voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Conclusie

In een tijd waarin veiligheid op de werkplek van het grootste belang is, biedt de Jallatte Laars S3 Jalartic CAP SAS Gevoerd J0400 een perfecte combinatie van veiligheid, comfort en duurzaamheid. Of het nu gaat om het beschermen van werknemers tegen potentiële gevaren of het zorgen voor het comfort dat nodig is om productief te blijven, deze laars staat garant voor prestaties van topklasse. Voor werkgevers die op zoek zijn naar de beste bescherming voor hun werknemers en werknemers die op zoek zijn naar comfortabele werkschoenen die hen de hele dag ondersteunen, is de Jallatte Laars S3 Jalartic CAP SAS Gevoerd J0400 de ideale keuze.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Kleur

Zand

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.