Anderen kozen ook

  • Sievi Schoen Roller+ 52156 Laag S3 ESD Boa

    209,99

  • Uvex 1 X-tended S3L 36409

  • Vismo EN19 Extralight Revolt Laag S3

  • Vismo EB19 Extralight Reform Laag S3

Gevavi Safety GS31 Laag S1 Sportief

71,99

1 op voorraad

Categories: , SKU: N/A

Beschrijving

Gevavi Safety GS31 Laag S1 Sportief

Veiligheidsschoeisel speelt een cruciale rol in verschillende werkomgevingen waar werknemers worden blootgesteld aan verschillende risico’s. De Gevavi Safety GS31 Laag S1 Sportief is een voorbeeld van hoogwaardige veiligheidsschoenen die comfort, stijl en bescherming bieden. In dit artikel zullen we de technische kenmerken, materialen en ontwerpdetails van de Gevavi Safety GS31 bespreken.

Materialen en Constructie

De Gevavi Safety GS31 is vervaardigd met hoogwaardige materialen om duurzaamheid en bescherming te garanderen. Hier zijn enkele van de belangrijkste componenten:

  1. Bovenwerk: Het bovenwerk van de GS31 is gemaakt van hoogwaardig leder. Dit biedt niet alleen duurzaamheid maar ook een professionele uitstraling.
  2. Voering: De voering van de schoen is ademend en vochtregulerend. Dit zorgt voor comfort, zelfs tijdens lange werkdagen.
  3. Veiligheidsneus: De GS31 is uitgerust met een stalen neus die voldoet aan de S1-normen. Dit beschermt de tenen tegen impact en compressie.
  4. Tussenzool: Een stalen tussenzool beschermt de voeten tegen penetratie van scherpe voorwerpen.
  5. Zool: De zool is antistatisch, oliebestendig en heeft een uitstekende grip op verschillende oppervlakken. Dit minimaliseert het risico op uitglijden en zorgt voor stabiliteit tijdens het werk.
Technische Kenmerken

De Gevavi Safety GS31 voldoet aan verschillende veiligheidsnormen en biedt een scala aan technische kenmerken die de veiligheid en het comfort van de drager maximaliseren:

  1. S1-norm: Deze norm vereist dat de schoen een beschermende neus heeft die bestand is tegen een impact van 200 joules en druk van 15 kN.
  2. Antislipzool: De zool van de GS31 is ontworpen om uitstekende grip te bieden, zelfs op gladde oppervlakken. Dit vermindert het risico op uitglijden en verwondingen.
  3. Antistatisch: De schoen is antistatisch om de opbouw van statische elektriciteit te voorkomen, wat belangrijk is in omgevingen waar explosiegevaar bestaat.
  4. Oliebestendigheid: De zool is bestand tegen oliën, wat essentieel is in industrieën waar werknemers worden blootgesteld aan olielekken en -spatten.
  5. Schokabsorptie: De GS31 is ontworpen met schokabsorberende eigenschappen om vermoeidheid te verminderen en de drager comfort te bieden, zelfs op harde ondergronden.
Ontwerp en Stijl

Naast zijn technische kenmerken, onderscheidt de Gevavi Safety GS31 zich ook door zijn sportieve en eigentijdse ontwerp. Dit maakt het geschikt voor een breed scala aan werkomgevingen, van bouwplaatsen tot magazijnen. Het gestroomlijnde silhouet en de trendy kleuren maken het mogelijk om veiligheidsschoenen te dragen die zowel functioneel als modieus zijn.

Conclusie

De Gevavi Safety GS31 Laag S1 Sportief biedt een uitstekende combinatie van comfort, stijl en veiligheid. Met hoogwaardige materialen, technische kenmerken en een eigentijds ontwerp is het een ideale keuze voor professionals die op zoek zijn naar betrouwbare veiligheidsschoenen voor dagelijks gebruik. Met de GS31 kunnen werknemers hun werkzaamheden uitvoeren met vertrouwen, wetende dat hun voeten goed beschermd zijn.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Kleur

Grijs

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.