Anderen kozen ook

  • Sievi Schoen Roller+ 52156 Laag S3 ESD Boa

    209,99

  • Uvex 1 X-tended S3L 36409

  • Vismo EN19 Extralight Revolt Laag S3

  • Vismo EB19 Extralight Reform Laag S3

Gevavi Safety GS74 PAVIA S3

55,99

1 op voorraad

Categories: , SKU: N/A

Beschrijving

Gevavi Safety GS74 PAVIA S3

Ben je op zoek naar de ultieme bescherming en comfort op de werkvloer? Zoek niet verder! De Gevavi Safety GS74 PAVIA S3 is hier om je werkervaring naar nieuwe hoogten te tillen. Deze revolutionaire veiligheidsschoen combineert hoogwaardige materialen met geavanceerde technologieën om jou te voorzien van ongeëvenaarde bescherming en stijl.

Laten we eens kijken naar wat de GS74 PAVIA S3 zo speciaal maakt:

1. Maximale Bescherming:

De GS74 PAVIA S3 voldoet aan de strengste veiligheidsnormen, waardoor je met een gerust hart op de werkvloer kunt staan. Met een robuuste stalen neus en een anti-perforatiezool biedt deze schoen ultieme bescherming tegen vallende objecten en scherpe voorwerpen.

2. Comfortabele Pasvorm:

Werk de hele dag door zonder ongemak dankzij de comfortabele pasvorm van de GS74 PAVIA S3. Het ergonomische ontwerp en de gevoerde kraag zorgen voor een perfecte pasvorm, terwijl het ademende bovenwerk je voeten koel en droog houdt, zelfs tijdens de langste werkdagen.

3. Duurzaamheid:

Gebouwd om lang mee te gaan, is de GS74 PAVIA S3 bestand tegen de zwaarste omstandigheden. Het hoogwaardige leer en de stevige constructie zorgen ervoor dat deze schoen bestand is tegen slijtage en scheuren, waardoor je keer op keer kunt vertrouwen op zijn prestaties.

4. Stijlvol Ontwerp:

Wie zegt dat veiligheidsschoenen saai moeten zijn? Met zijn eigentijdse ontwerp en strakke lijnen is de GS74 PAVIA S3 een lust voor het oog. Of je nu op de bouwplaats bent of in een magazijn werkt, deze schoen zorgt ervoor dat je er altijd professioneel uitziet.

5. Veelzijdigheid:

Of je nu in de bouw, logistiek, of een andere sector werkt, de GS74 PAVIA S3 is geschikt voor elke omgeving. Met zijn slipbestendige zool en antistatische eigenschappen biedt deze schoen maximale grip en stabiliteit op verschillende oppervlakken.

Kortom, de Gevavi Safety GS74 PAVIA S3 is de ultieme keuze voor professionals die op zoek zijn naar compromisloze veiligheid en comfort. Waar wacht je nog op? Stap vandaag nog in deze fantastische schoenen en ervaar het verschil zelf!


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.