Anderen kozen ook

  • beachyfeet-dames…slippers-naranja

  • BeachyFeet Dames Teenslippers Playa Lujo

  • BeachyFeet Dames Teenslippers La Fiesta

  • BeachyFeet Dames Teenslippers Mandala

BeachyFeet Dames Teenslippers Blanco

22,50

1 op voorraad

Categories: , SKU: N/A

Beschrijving

BeachyFeet Dames Teenslippers Blanco

Met de zomer voor de deur is het tijd om je garderobe aan te vullen met de nieuwste must-have accessoire: de BeachyFeet Dames Teenslippers Blanco! Deze verbluffende teenslippers zijn de perfecte combinatie van stijl, comfort en functionaliteit, en zullen ongetwijfeld je beste metgezel zijn tijdens al je zomeravonturen.

Het eerste wat opvalt aan deze slippers is hun tijdloze ontwerp. Met hun strakke en elegante witte kleur passen ze moeiteloos bij elke outfit, of je nu een dag op het strand doorbrengt of ‘s avonds uitgaat met vrienden. Of je nu kiest voor een casual look met een zomerjurkje of voor een meer geklede stijl met een luchtige broek, deze slippers tillen je outfit naar een hoger niveau en voegen een vleugje verfijning toe aan elke stap die je zet.

Maar het gaat niet alleen om stijl – de BeachyFeet Dames Teenslippers Blanco bieden ook ultiem comfort, zodat je de hele dag moeiteloos kunt rondlopen. De zachte en ondersteunende zool zorgt ervoor dat je voeten zich verwend voelen, terwijl het duurzame materiaal ervoor zorgt dat deze slippers seizoen na seizoen meegaan, klaar om je zomer na zomer te vergezellen op al je avonturen.

Bovendien zijn deze slippers niet alleen ontworpen om er goed uit te zien, maar ook om goed te doen. BeachyFeet is toegewijd aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid, en met elke aankoop van de Dames Teenslippers Blanco draag je bij aan hun missie om de oceanen schoon te houden en onze planeet te beschermen voor toekomstige generaties. Dus terwijl je geniet van het comfort en de stijl van deze slippers, kun je ook met een goed gevoel weten dat je een positieve impact hebt op de wereld om ons heen.

Kortom, de BeachyFeet Dames Teenslippers Blanco zijn niet zomaar een paar schoenen – het zijn een statement van stijl, comfort en duurzaamheid. Dus waar wacht je nog op? Stap in stijl de zomer tegemoet met deze prachtige slippers en laat je voeten stralen terwijl je geniet van al het moois dat het seizoen te bieden heeft!


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

35/36, 37/38, 39/40, 41/42

Kleur

Wit

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.