Anderen kozen ook

  • beachyfeet-dames…slippers-naranja

  • BeachyFeet Dames Teenslippers Playa Lujo

  • BeachyFeet Dames Teenslippers La Fiesta

  • BeachyFeet Dames Teenslippers Mandala

BeachyFeet Dames Teenslippers Retro Leopardo

22,50

1 op voorraad

Categories: , SKU: N/A

Beschrijving

BeachyFeet Dames Teenslippers Retro Leopardo

Ben je klaar om de stranden te veroveren met een vleugje retro-chic en een snufje wilde flair? Zo ja, dan zijn de BeachyFeet Dames Teenslippers Retro Leopardo jouw perfecte metgezel voor deze zomer! Deze slip-ons zijn niet zomaar teenslippers; ze zijn een fashion statement op zich.

Laten we het eerst hebben over het ontwerp. Met een retro-geïnspireerd leopardenpatroon brengen deze slippers een vleugje wilde glamour in je zomergarderobe. Of je nu op weg bent naar het strand, een zomerse picknick of gewoon een wandeling maakt langs de boulevard, deze slippers trekken zeker de aandacht.

Maar het draait niet alleen om stijl; deze slippers zijn ook ontworpen met comfort in gedachten. Het zachte en duurzame materiaal zorgt voor een comfortabele pasvorm, terwijl de stevige zool grip biedt op verschillende ondergronden. Of je nu op het zand wandelt, over keien loopt of langs de rand van het zwembad paradeert, je voeten zullen je dankbaar zijn voor het comfort en de ondersteuning die deze slippers bieden.

En laten we het hebben over veelzijdigheid. Deze slippers zijn niet alleen bedoeld voor het strand; ze passen perfect bij allerlei zomerse outfits. Combineer ze met een flowy zomerjurkje voor een ontspannen en toch trendy look, of draag ze met je favoriete shorts en een tanktop voor een casual, maar toch modieuze uitstraling. Met de BeachyFeet Dames Teenslippers Retro Leopardo ben je klaar voor elke zomerse gelegenheid.

Maar wacht, er is meer! Deze slippers zijn niet alleen stijlvol, comfortabel en veelzijdig, ze zijn ook milieubewust. BeachyFeet streeft naar duurzaamheid door gebruik te maken van gerecyclede materialen en milieuvriendelijke productieprocessen. Dus niet alleen voel je je goed als je deze slippers draagt, maar je draagt ook bij aan een betere planeet.

Kortom, de BeachyFeet Dames Teenslippers Retro Leopardo zijn de perfecte keuze voor elke moderne en modebewuste vrouw die op zoek is naar stijl, comfort en duurzaamheid deze zomer. Dus waar wacht je nog op? Grijp een paar van deze must-have slippers en stap met vertrouwen de zomer tegemoet!


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

35/36, 37/38, 39/40, 41/42

Kleur

Blauw

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.