Anderen kozen ook

  • beachyfeet-dames…slippers-naranja

  • BeachyFeet Dames Teenslippers Playa Lujo

  • BeachyFeet Dames Teenslippers La Fiesta

  • BeachyFeet Dames Teenslippers Mandala

BeachyFeet Dames Teenslippers Flores Andaluz

22,50

1 op voorraad

Categories: , SKU: N/A

Beschrijving

BeachyFeet Dames Teenslippers Flores Andaluz

Het is tijd om je voeten te bevrijden en je zomerse vibes te laten stralen met de onweerstaanbare BeachyFeet Dames Teenslippers Flores Andaluz. Met een mix van elegantie, comfort en een vleugje exotisme, brengen deze slippers een verfrissende bries naar je zomergarderobe.

Laat ons je vertellen waarom deze teenslippers de must-have zijn voor dit seizoen:

Stijlvolle design:

De Flores Andaluz teenslippers zijn een viering van kleur en patroon, geïnspireerd door de betoverende bloemen van Andalusië. Elke stap die je zet, is als een wandeling door een bloeiende tuin, dankzij het levendige en gedetailleerde ontwerp.

Comfortabel en duurzaam:

Wie zegt dat je stijl op moet offeren voor comfort? Met BeachyFeet hoef je dat dilemma niet te doorstaan. Deze teenslippers zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen die zacht aanvoelen tegen je huid en tegelijkertijd duurzaam genoeg zijn om de hele zomer lang mee te gaan. Of je nu een dag op het strand doorbrengt of een ontspannen wandeling maakt langs de boulevard, je voeten zullen je dankbaar zijn voor het comfort dat deze slippers bieden.

Veelzijdigheid ten top:

Of je nu een zomerse jurk draagt of je favoriete denim shorts, de Flores Andaluz teenslippers zijn de perfecte aanvulling op elke outfit. Hun veelzijdigheid kent geen grenzen, waardoor je moeiteloos kunt overstappen van een dag op het strand naar een avondje uit in de stad, zonder ook maar een moment van stijlverlies.

Een statement van individualiteit:

Waarom zou je genoegen nemen met doorsnee als je je persoonlijkheid kunt laten stralen? Met deze BeachyFeet teenslippers maak je een statement van individualiteit en zelfexpressie. Laat jezelf zien aan de wereld en omarm je unieke stijl met deze opvallende en toch verfijnde slippers.

Dus waar wacht je nog op? Spring in de zomerse sfeer en omarm de vreugde van het seizoen met de BeachyFeet Dames Teenslippers Flores Andaluz. Jouw perfecte zomerbegrip wacht op je!


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

35/36, 37/38, 39/40, 41/42

Kleur

Licht Bruin

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.