Anderen kozen ook

  • beachyfeet-dames…slippers-naranja

  • BeachyFeet Dames Teenslippers Playa Lujo

  • BeachyFeet Dames Teenslippers La Fiesta

  • BeachyFeet Dames Teenslippers Mandala

BeachyFeet Dames Teenslippers Marbellous

22,50

1 op voorraad

Categories: , SKU: N/A

Beschrijving

BeachyFeet Dames Teenslippers Marbellous

De zomer is in aantocht en dat betekent maar één ding: het is tijd om je voeten te laten ademen en te pronken met je zomerse stijl! En wat is een betere manier om dat te doen dan met de BeachyFeet Dames Teenslippers Marbellous?

Deze verbluffende teenslippers zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook ultiem comfort, waardoor ze de perfecte metgezel zijn voor al je zomerse avonturen. Of je nu op het strand flaneert, langs de boulevard wandelt of gewoon ontspant in je achtertuin, de BeachyFeet Marbellous slippers tillen jouw stijl naar een hoger niveau.

Het eerste wat opvalt aan deze slippers is het trendy design. Met een elegante combinatie van kleuren en een stijlvol patroon, voegen ze direct een vleugje speelsheid toe aan elke outfit. Of je nu kiest voor de verfrissende aquablauwe tinten of de warme koraalroze nuances, deze slippers laten je stralen onder de zomerzon.

Maar het draait niet alleen om uiterlijk – deze teenslippers bieden ook uitstekend comfort en duurzaamheid. Het zachte voetbed zorgt voor een kussenachtig gevoel bij elke stap, terwijl de stevige zool grip en stabiliteit biedt, zelfs op gladde ondergronden. Of je nu een wandeling maakt over het zand of een snelle boodschap doet in de stad, met de BeachyFeet Marbellous slippers ben je altijd klaar voor actie.

Bovendien zijn deze slippers gemaakt van hoogwaardige materialen die zijn ontworpen om lang mee te gaan. Vergeet wegwerpslippers die na een paar keer dragen uit elkaar vallen – met BeachyFeet investeer je in kwaliteit en stijl die seizoenen lang meegaat.

En laten we het belangrijkste niet vergeten: het gevoel van vrijheid dat deze slippers met zich meebrengen. Er is iets bevrijdends aan het gevoel van het zand tussen je tenen en de zachte bries die langs je voeten streelt. Met de BeachyFeet Marbellous slippers aan je zijde, wordt elke dag een klein avontuur.

Dus waar wacht je nog op? Stap in stijl en omarm de zomer met de BeachyFeet Dames Teenslippers Marbellous. Laat je voeten stralen terwijl je geniet van het beste wat de zomer te bieden heeft!


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

35/36, 37/38, 39/40, 41/42

Kleur

Blauw

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.