Anderen kozen ook

  • Tricorp 502701 Werkbroek Twill Rewear

  • Tricorp 502023 Werkbroek Twill

    51,99

  • Tricorp 502020 Werkbroek Twill Cordura Stretch

  • Tricorp 502021 Werkbroek Twill Cordura

Tricorp 502025 korte Werkbroek Twill

1 op voorraad

Categories: , SKU: N/A

Beschrijving

Tricorp 502025 korte Werkbroek Twill

Als het op werkkleding aankomt, zijn comfort, duurzaamheid en functionaliteit van het grootste belang. En dat is precies waar de Tricorp 502025 Korte Werkbroek Twill in het spel komt. Deze broek belichaamt het beste van alle werelden, waardoor het een essentieel stuk wordt voor professionals in diverse sectoren. Laten we eens dieper ingaan op wat deze broek zo speciaal maakt.

Robuuste Duurzaamheid

Een van de eerste dingen die opvalt aan de Tricorp 502025 Korte Werkbroek Twill is de robuuste duurzaamheid. Gemaakt van hoogwaardig twill-materiaal, is deze broek gebouwd om lang mee te gaan, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Of je nu op een bouwplaats werkt, in een werkplaats of in de buitenlucht, deze broek is bestand tegen slijtage, scheuren en vlekken, waardoor hij een betrouwbare metgezel is voor dagelijkse taken.

Comfort voorop

Werkkleding moet niet alleen duurzaam zijn, maar ook comfortabel om in te werken. De Tricorp 502025 stelt op dit gebied niet teleur. Met een uitstekende pasvorm en een elastische tailleband biedt deze broek de hele dag door comfort, waardoor je je vrij kunt bewegen zonder beperkingen. Bovendien zorgt het ademende materiaal ervoor dat je zelfs op de warmste dagen koel blijft, wat essentieel is voor langdurige prestaties op de werkplek.

Functioneel Ontwerp

Functionaliteit staat centraal bij de Tricorp 502025 Korte Werkbroek Twill. Met handige zakken, waaronder steekzakken aan de voorkant, achterzakken en een dijbeenzak met klep, biedt deze broek voldoende ruimte om je gereedschap en andere benodigdheden bij de hand te houden. De dijbeenzak is vooral handig voor het opbergen van mobiele telefoons of klein gereedschap, waardoor je snel toegang hebt tot belangrijke items terwijl je aan het werk bent.

Stijlvol en Veelzijdig

Naast zijn praktische eigenschappen is de Tricorp 502025 ook stijlvol en veelzijdig. Het strakke ontwerp en de neutrale kleuren maken het gemakkelijk te combineren met andere werkkleding en accessoires. Of je nu kiest voor de klassieke zwarte kleur of de marineblauwe variant, deze broek voegt een professionele uitstraling toe aan elke werkoutfit.

Conclusie

Kortom, de Tricorp 502025 Korte Werkbroek Twill is een must-have voor professionals die comfort, duurzaamheid en functionaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Met zijn robuuste constructie, comfortabele pasvorm, handige zakken en stijlvolle ontwerp is deze broek de perfecte metgezel voor elke werkdag. Investeer vandaag nog in de Tricorp 502025 en ervaar zelf het verschil dat hoogwaardige werkkleding kan maken.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64

Kleur

Donkergrijs, Inktblauw, Legergroen, Marine, Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.