Anderen kozen ook

  • U-Power Active S1P RL20066

  • U-Power Yellow S1P RL20386

  • U-Power Linkin S3 RL20254

  • U-Power Orange S1P RL20396

U-Power Parker S3 RV10024

145,99

1 op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

U-Power Parker S3 RV10024

In een wereld waarin veiligheid op de werkplek essentieel is, zijn hoogwaardige werkschoenen een cruciaal onderdeel geworden van de uitrusting van elke professional. De U-Power Parker S3 RV10024 is een van de opvallende opties die de markt te bieden heeft. Met zijn robuuste constructie, geavanceerde veiligheidskenmerken en ergonomisch ontwerp, heeft deze schoen de aandacht getrokken van professionals in verschillende sectoren. Laten we eens dieper ingaan op wat deze schoen te bieden heeft en waarom het een praktische keuze kan zijn voor jouw werkomgeving.

1. Materialen en constructie

De U-Power Parker S3 RV10024 is vervaardigd met hoogwaardige materialen om duurzaamheid en comfort te garanderen, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Het bovenwerk is gemaakt van waterafstotend volnerfleer, wat zorgt voor bescherming tegen vocht en vuil. Deze eigenschap is vooral handig voor werknemers die buiten werken of in omgevingen waar vloeistoffen een veelvoorkomend risico vormen.

De schoen is ook uitgerust met een ademende voering die vocht afvoert en de voeten comfortabel houdt gedurende lange werkdagen. Dit is essentieel om oververhitting en ongemak te voorkomen, waardoor de drager zich kan concentreren op de taak bij de hand.

2. Veiligheidskenmerken

Een van de belangrijkste aspecten van de U-Power Parker S3 RV10024 is de nadruk op veiligheid. Deze schoen voldoet aan de S3 veiligheidsnormen, wat betekent dat het een breed scala aan beschermende kenmerken biedt om de drager te beschermen tegen potentieel gevaarlijke situaties op de werkplek.

De stalen neus beschermt tegen impact van vallende objecten, terwijl de antiperforatie tussenzool voorkomt dat scherpe voorwerpen de zool doorboren. Dit biedt gemoedsrust voor werknemers die zich in omgevingen bevinden waar scherpe materialen of voorwerpen op de grond kunnen liggen.

Daarnaast beschikt de U-Power Parker S3 RV10024 over een antislipzool die grip biedt op verschillende oppervlakken, waardoor het risico op uitglijden en vallen wordt geminimaliseerd. Dit is vooral belangrijk in sectoren zoals de bouw, de logistiek of de horeca, waar werknemers vaak te maken hebben met gladde of ongelijke ondergronden.

3. Comfort en ergonomie

Naast veiligheid is comfort een ander cruciaal aspect van werkschoenen, vooral voor professionals die lange uren op hun voeten doorbrengen. De U-Power Parker S3 RV10024 biedt een ergonomisch ontwerp met een schokabsorberende hiel en een uitneembare, anatomisch gevormde binnenzool. Dit zorgt voor ondersteuning en demping, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en het risico op blessures zoals hielspoor wordt geminimaliseerd.

Bovendien is de schoen voorzien van een verstevigde enkelbescherming die stabiliteit biedt en het risico op verstuikingen vermindert. Dit is vooral belangrijk voor werknemers die op oneffen terrein werken of regelmatig moeten bukken en tillen.

Conclusie

De U-Power Parker S3 RV10024 is een praktische keuze voor professionals die op zoek zijn naar hoogwaardige werkschoenen die compromisloze veiligheid, duurzaamheid en comfort bieden. Met zijn robuuste constructie, geavanceerde veiligheidskenmerken en ergonomisch ontwerp is deze schoen geschikt voor een breed scala aan toepassingen en werkomgevingen. Door te investeren in kwalitatieve werkschoenen zoals de U-Power Parker S3 RV10024, kunnen werkgevers ervoor zorgen dat hun werknemers veilig en comfortabel blijven tijdens hun dagelijkse taken, wat uiteindelijk de productiviteit en het welzijn op de werkplek ten goede komt.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.