Anderen kozen ook

  • U-Power Active S1P RL20066

  • U-Power Yellow S1P RL20386

  • U-Power Linkin S3 RL20254

  • U-Power Orange S1P RL20396

U-Power Lion S3 SN10014

125,99

1 op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

U-Power Lion S3 SN10014

In de wereld van werkveiligheid en beschermende uitrusting is de U-Power Lion S3 SN10014 een naam die opvalt. Met zijn geavanceerde technologieën en robuuste constructie biedt deze werkschoen een uitstekende combinatie van comfort, duurzaamheid en veiligheid voor professionals in diverse sectoren. Laten we eens dieper ingaan op wat deze schoen zo bijzonder maakt.

Kenmerken en Ontwerp

De U-Power Lion S3 SN10014 is ontworpen met het oog op zowel comfort als bescherming. Het bovenwerk is vervaardigd van hoogwaardig volnerfleer, wat niet alleen zorgt voor duurzaamheid, maar ook voor een stijlvolle uitstraling. De schoen is waterbestendig, wat essentieel is voor werknemers die in vochtige of natte omstandigheden werken.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Lion S3 SN10014 is zijn veiligheidstoepassingen. De schoen is uitgerust met een niet-metalen veiligheidsneus en een antiperforatie tussenzool van composietmateriaal. Dit zorgt voor bescherming tegen vallende voorwerpen en scherpe objecten op de grond, terwijl het tegelijkertijd het gewicht van de schoen vermindert, wat bijdraagt aan het comfort van de drager.

Comfort en Prestaties

Naast zijn veiligheidsvoorzieningen biedt de U-Power Lion S3 SN10014 ook uitstekend comfort, zelfs tijdens lange werkdagen. De schoen is voorzien van een ademende voering die vocht afvoert en de voeten droog houdt, wat essentieel is voor het voorkomen van ongemak en blaarvorming. Bovendien biedt de ergonomisch ontworpen binnenzool extra demping en ondersteuning, waardoor vermoeidheid wordt verminderd, zelfs bij intensief gebruik.

Het buitenzoolontwerp van de Lion S3 SN10014 is gericht op optimale grip en stabiliteit op verschillende ondergronden, waardoor het risico op uitglijden en vallen wordt geminimaliseerd. Dit is vooral belangrijk voor werknemers die in omgevingen werken waar gladheid een veelvoorkomend probleem is.

Conclusie

Al met al biedt de U-Power Lion S3 SN10014 werkschoen een indrukwekkende combinatie van stijl, comfort en veiligheid. Of u nu werkzaam bent in de bouw, de logistiek, de industrie of een andere sector waar veiligheid en bescherming voorop staan, deze schoen is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Met zijn duurzame constructie en geavanceerde technologieën is de Lion S3 SN10014 een betrouwbare metgezel voor professionals die streven naar maximale prestaties en veiligheid op de werkvloer.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.