Anderen kozen ook

  • Abarth Zerocento Basso Zwart S3

  • EMMA Evoke 2.0 XD MM816567

  • No Risk Black Panther Ultimate 1247.52 (WEEKAANBIEDING!)

    41,99

  • No Risk Greystone Laag S3 + Kn XW 1268.10

    87,99

Puma Safety Velocity 2.0 Laag S3 643840

115,99

1 op voorraad

Categories: , SKU: N/A

Beschrijving

Puma Safety Velocity 2.0 Laag S3 643840

In een wereld waar stijl en veiligheid vaak als tegenpolen worden gezien, komt de Puma Safety Velocity 2.0 Laag S3 643840 naar voren als een perfecte harmonie tussen beide aspecten. Deze schoen is niet alleen een uitblinker op het gebied van veiligheid, maar ook een statement van modern design en comfort. Laten we eens een kijkje nemen naar wat deze schoen zo speciaal maakt.

Veiligheid voorop

De Puma Safety Velocity 2.0 Laag S3 643840 is ontworpen met de hoogste veiligheidsnormen in gedachten. Voorzien van een composiet veiligheidsneus en een flexibele FAP-antiperforatiezool, biedt deze schoen bescherming tegen impact en penetratie van scherpe voorwerpen. De S3-certificering garandeert waterbestendigheid en antistatische eigenschappen, waardoor u zich zelfs in veeleisende werkomgevingen vol vertrouwen kunt bewegen.

Comfortabel en Duurzaam

Naast veiligheid is comfort een essentiële factor voor langdurig gebruik op de werkvloer. De Velocity 2.0 biedt een ergonomisch ontwerp met een ademende voering en een uitneembare inlegzool, waardoor vocht wordt afgevoerd en uw voeten fris blijven, zelfs tijdens lange shifts. De EVA-tussenzool zorgt voor uitstekende demping, terwijl de rubberen buitenzool zorgt voor grip op verschillende ondergronden, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en de kans op uitglijden wordt geminimaliseerd.

Stijlvol en Veelzijdig

Wie zegt dat veiligheidsschoenen saai moeten zijn? De Puma Safety Velocity 2.0 bewijst het tegendeel met zijn eigentijdse ontwerp dat naadloos aansluit bij moderne werkkleding. Of u nu op de bouwplaats, in de werkplaats of in een magazijn werkt, deze schoen voegt een vleugje stijl toe aan uw professionele uitstraling zonder concessies te doen aan veiligheid en functionaliteit.

Conclusie

De Puma Safety Velocity 2.0 Laag S3 643840 is veel meer dan alleen een paar werkschoenen; het is een investering in uw veiligheid, comfort en stijl op de werkplek. Met zijn combinatie van hoogwaardige materialen, geavanceerde veiligheidskenmerken en eigentijds design, is deze schoen een must-have voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare metgezel voor lange werkdagen. Ervaar zelf het verschil dat de Puma Safety Velocity 2.0 kan maken en stap met vertrouwen in elke uitdaging die voor u ligt.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.