Anderen kozen ook

  • Bata Dyna S1P BOA

    126,99

  • Bata Helsinki 3 ESD

    97,99

  • Bata Saxa 3 Laag S2

    110,99

  • Bata ACT115 Laag S3

    93,99

Bata Whawowa Rosa S1PS

99,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Bata Whawowa Rosa S1PS

Of je nu een professional in de bouw, industrie of logistiek bent, één ding staat vast: de juiste werkschoen kan een wereld van verschil maken. Het is niet alleen een kwestie van comfort, maar ook van veiligheid en duurzaamheid. In deze context komt de Bata Whawowa Rosa S1PS schoen om de hoek kijken als een veelbelovende kandidaat die aan al deze eisen voldoet.

Ontwerp en Materialen

De Bata Whawowa Rosa S1PS schoen is ontworpen met de arbeider in gedachten. Het eerste dat opvalt, is het robuuste ontwerp dat een perfecte balans vindt tussen functionaliteit en stijl. De schoen is vervaardigd met hoogwaardige materialen die duurzaamheid en comfort garanderen, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van premium leer dat niet alleen bestand is tegen slijtage, maar ook ademend is, waardoor je voeten fris blijven, zelfs tijdens lange werkdagen. De verstevigde neus en hiel zorgen voor extra bescherming tegen stoten en vallen, terwijl de antislipzool optimale grip biedt op verschillende ondergronden.

Veiligheid en Bescherming

Als het gaat om werkschoenen, staat veiligheid voorop. De Bata Whawowa Rosa S1PS schoen is uitgerust met verschillende kenmerken die ervoor zorgen dat je voeten goed beschermd zijn. De stalen neus beschermt tegen vallende voorwerpen en compressie, terwijl de stalen tussenzool voorkomt dat scherpe voorwerpen door de zool dringen. Deze schoen voldoet aan de S1PS veiligheidsnorm, wat betekent dat het ook antistatisch is en energieabsorberende hakken heeft, wat de kans op letsel verder vermindert.

Comfort en Ergonomie

Naast veiligheid is comfort een essentiële factor bij het kiezen van werkschoenen, vooral als je lange dagen op de been bent. De Bata Whawowa Rosa S1PS schoen scoort hoog op dit gebied dankzij het ergonomische ontwerp en de doordachte details. De schoen is voorzien van een uitneembare inlegzool die extra demping biedt en die kan worden vervangen door orthopedische inlegzolen voor een gepersonaliseerde pasvorm. De gevoerde kraag en tong zorgen voor een aangename pasvorm rond de enkel, terwijl de ademende voering vocht afvoert en het comfort verder verhoogt.

Onderhoud en Duurzaamheid

Om ervoor te zorgen dat je Bata Whawowa Rosa S1PS schoenen lang meegaan, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Reinig ze regelmatig met een zachte borstel en een mild reinigingsmiddel om vuil en vlekken te verwijderen. Laat ze vervolgens op natuurlijke wijze drogen, weg van directe hittebronnen zoals radiatoren of zonlicht. Het regelmatig insmeren van het leer met een conditioner houdt het soepel en verlengt de levensduur van de schoenen.

Conclusie

Al met al is de Bata Whawowa Rosa S1PS schoen een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en duurzame werkschoen. Met zijn combinatie van veiligheid, comfort en stijl zet deze schoen de norm voor wat een hoogwaardige werkschoen zou moeten zijn. Of je nu op een bouwplaats staat, in een magazijn werkt of lange dagen maakt in de logistiek, met de Bata Whawowa Rosa S1PS schoen ben je klaar voor elke uitdaging die op je pad komt.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.