Anderen kozen ook

  • No Risk werklaars Crowheart Hoog S3 teddy Gevoerd XW Metaalvrij

    136,99

  • No Risk Mirage 1249.20 ESD S1P

    98,99

  • No Risk Schoen Gamer ESD Laag S1P SRC

    89,99

  • No Risk Rider Laag S3 1206.00 ESD

    89,99

No Risk Max 1247.41 ESD S3 ATOP

112,99

1 op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

No Risk Max 1247.41 ESD S3 ATOP

In de wereld van veiligheidsschoeisel is comfort net zo belangrijk als bescherming, en de No Risk Max 1247.41 ESD S3 ATOP schoen voldoet aan beide eisen met een elegantie die indruk maakt. Ontworpen voor professionals die dagelijks worden blootgesteld aan verschillende risico’s op de werkvloer, biedt deze schoen een ongeëvenaarde combinatie van veiligheidskenmerken, ergonomisch ontwerp en geavanceerde technologieën die zowel comfort als bescherming garanderen.

Veiligheid zonder Compromis

Veiligheid staat centraal in het ontwerp van de No Risk Max 1247.41 ESD S3 ATOP schoen. Het voldoet aan de S3 veiligheidsnormen, wat betekent dat het bescherming biedt tegen een breed scala aan gevaren op de werkvloer, waaronder impact, penetratie, en slipgevaar. De stalen neus beschermt de tenen tegen vallende voorwerpen, terwijl de antiperforatiezool voorkomt dat scherpe objecten de voetzool binnendringen. Daarnaast is de schoen ESD-gecertificeerd, wat betekent dat hij antistatisch is en bescherming biedt tegen elektrostatische ontlading, waardoor de drager veilig kan werken in gevoelige omgevingen zoals elektronica of explosiegevaarlijke zones.

Comfort op Maat

Naast veiligheid is comfort een essentieel aspect van elke werkschoen, en de No Risk Max 1247.41 ESD S3 ATOP stelt niet teleur. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig volnerf leder, wat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook ademend vermogen en flexibiliteit biedt voor langdurig draagcomfort. De schoen is uitgerust met een geavanceerd ATOP sluitsysteem, waarmee de pasvorm eenvoudig kan worden aangepast aan de individuele behoeften van de drager, waardoor een nauwsluitende en comfortabele pasvorm wordt gegarandeerd. Bovendien zorgt de gevoerde kraag en tong voor extra comfort en ondersteuning rond de enkel.

Duurzaamheid en Stijl

De No Risk Max 1247.41 ESD S3 ATOP schoen is niet alleen functioneel en comfortabel, maar ook stijlvol en duurzaam. Het eigentijdse ontwerp zorgt ervoor dat deze schoen er niet alleen uitziet als een professioneel veiligheidsschoeisel, maar ook geschikt is voor gebruik buiten de werkvloer. De robuuste constructie en hoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur, zelfs bij intensief dagelijks gebruik.

Conclusie

Met de No Risk Max 1247.41 ESD S3 ATOP schoen wordt een nieuwe standaard gezet voor veiligheidsschoeisel. Met zijn combinatie van geavanceerde veiligheidskenmerken, aanpasbaar comfort en stijlvol ontwerp is deze schoen de ideale keuze voor professionals die geen compromissen willen sluiten als het gaat om veiligheid en comfort op de werkvloer. Met de No Risk Max 1247.41 ESD S3 ATOP schoen kunnen werknemers met vertrouwen en gemoedsrust hun taken uitvoeren, wetende dat ze beschermd zijn tegen de risico’s van hun werkplek.


Over NordicStone
Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Als onderdeel van dagbestedingsorganisatie ErvaarWerk leren onze werknemers bij NordicStone wat er komt kijken bij het beheren van een webshop; uiteraard onder professionele begeleiding. Benieuwd naar een kijkje achter de schermen? Check daarvoor ons Facebook en Instagram-account! Heb je vragen of opmerkingen? Ook daarvoor kun je terecht op onze socials. Of neem contact op via onze contactpagina.

Extra informatie

Maat

39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Kleur

Blauw/Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.