Anderen kozen ook

  • Tricorp 301004 Polosweater 280 GSM

  • Storvik Polo Sweater Napoli

  • WoolWarmers wollen Schipperstrui Rob 301

    100,99

  • WoolWarmers wollen Schipperstrui Rob 301

Storvik Pullover Dampier art. 8120

52,99

1 op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Storvik Pullover Dampier art. 8120

De Storvik Pullover Dampier art. 8120 is een veelzijdige trui die geschikt is voor allerlei activiteiten in koude weersomstandigheden. Het is gemaakt van een zacht en warm materiaal dat zorgt voor maximaal comfort en bescherming tegen de kou.

De trui is vervaardigd uit 100% polyester fleece materiaal. Dit materiaal is een synthetische vezel die zorgt voor een uitstekende isolatie en warmtebehoud, terwijl het tegelijkertijd lichtgewicht en ademend blijft. De trui is daardoor in staat om vocht af te voeren en transpiratie van het lichaam te reguleren, waardoor je droog en comfortabel blijft tijdens activiteiten.

De trui is ontworpen met een regular-fit en heeft een opstaande kraag met een halve rits aan de voorkant. Deze kraag biedt extra bescherming tegen de kou en kan gemakkelijk worden aangepast voor optimale ventilatie en temperatuurregeling. De trui heeft ook een ruime borstzak met ritssluiting waar je je spullen veilig in kunt opbergen.

Het ontwerp van de Storvik Pullover Dampier art. 8120 is eenvoudig en tijdloos, waardoor het geschikt is voor verschillende gelegenheden. Je kunt deze trui bijvoorbeeld dragen tijdens het wandelen in de bergen, kamperen in de natuur, of gewoon tijdens dagelijkse activiteiten in de stad.

Deze trui is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, waardoor je een optie kunt kiezen die bij jouw persoonlijke stijl past en de gewenste pasvorm heeft. Het is ook gemakkelijk te onderhouden en kan worden gewassen in de wasmachine op lage temperaturen.

Conclusie

De Storvik Pullover Dampier art. 8120 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een warme, comfortabele en duurzame trui die geschikt is voor verschillende activiteiten en omgevingen. Het biedt de perfecte balans tussen prestaties, comfort en stijl, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elke garderobe.


Over NordicStone
Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Als onderdeel van dagbestedingsorganisatie ErvaarWerk leren onze werknemers bij NordicStone wat er komt kijken bij het beheren van een webshop; uiteraard onder professionele begeleiding. Benieuwd naar een kijkje achter de schermen? Check daarvoor ons Facebook en Instagram-account! Heb je vragen of opmerkingen? Ook daarvoor kun je terecht op onze socials. Of neem contact op via onze contactpagina.

Extra informatie

Maat

L, M, XL, XXL

Kleur

Navy, Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.