Anderen kozen ook

  • Bata Helsinki 3 ESD

  • Bata Saxa 3 Laag S2

  • Bata ACT115 Laag S3

  • Bata Eagle Antwerp Laag S3 SRC

    Bata Eagle Antwerp Laag S3 SRC

Bata Industrials PWR312 Hoog S3

114,30

1 op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Bata Industrials PWR312 Hoog S3

In de wereld van de industrie en ambacht is veiligheid van het hoogste belang. Werkomgevingen kunnen gevaren met zich meebrengen die variëren van vallende objecten tot elektrische schokken en alles daartussenin. In deze context is het dragen van geschikte veiligheidsschoenen niet alleen een vereiste, maar ook een cruciale stap om de gezondheid en het welzijn van werknemers te waarborgen. Een merk dat bekend staat om zijn toewijding aan veiligheid en kwaliteit is Bata Industrials, en hun PWR312 Hoog S3 is een prime voorbeeld van hun toonaangevende productaanbod.

Innovatie in Veiligheidstechnologie

De Bata Industrials PWR312 Hoog S3 is niet zomaar een paar werkschoenen; het vertegenwoordigt de nieuwste innovaties op het gebied van veiligheidstechnologie. Deze schoen is ontworpen met het oog op duurzaamheid, comfort en, het belangrijkst, bescherming. Het voldoet aan de strengste Europese veiligheidsnormen (EN ISO 20345:2011 S3) en biedt een scala aan functies die de drager beschermen in diverse werkomgevingen.

Kenmerken en Voordelen
1. Stalen Neus en Tussenzool

De PWR312 is uitgerust met een stalen neus die de tenen beschermt tegen impact en compressie, en een stalen tussenzool die de voeten beschermt tegen penetratie van scherpe voorwerpen op de grond.

2. Waterbestendigheid

Dankzij hoogwaardige materialen is deze schoen waterbestendig, waardoor werknemers droog en comfortabel blijven, zelfs in vochtige omstandigheden.

3. Antislipzool

De antislipzool biedt uitstekende grip op diverse oppervlakken, waardoor het risico op uitglijden en vallen wordt verminderd, zelfs op gladde of olieachtige vloeren.

4. Schokabsorptie

Met ingebouwde schokabsorptietechnologie worden impactkrachten geabsorbeerd, waardoor vermoeidheid van de voeten wordt verminderd, zelfs bij langdurig gebruik.

5. Ademend Vermogen

Het ademende vermogen van de PWR312 zorgt voor luchtstroom rond de voeten, wat helpt bij het reguleren van temperatuur en vochtigheid, en het voorkomt dat de voeten klam en ongemakkelijk worden.

6. Reflecterende Details

Reflecterende elementen op de schoen zorgen voor betere zichtbaarheid bij weinig licht, wat de veiligheid van de drager vergroot, vooral in omgevingen met weinig licht.

Comfort en Stijl

Naast zijn uitstekende veiligheidskenmerken biedt de Bata Industrials PWR312 Hoog S3 ook ongeëvenaard comfort en een eigentijds design. Het ergonomische ontwerp en de gevoerde binnenzool zorgen voor langdurig draagcomfort, zelfs tijdens lange shifts. Bovendien is het moderne design van deze schoen niet alleen functioneel, maar ook stijlvol, wat bijdraagt aan het zelfvertrouwen van de drager op de werkvloer.

Conclusie

In een tijd waarin veiligheid op de werkvloer van het grootste belang is, biedt de Bata Industrials PWR312 Hoog S3 een uitstekende oplossing voor professionals in diverse sectoren. Met zijn geavanceerde veiligheidskenmerken, ongeëvenaard comfort en eigentijds design stelt deze schoen nieuwe normen voor wat betreft werkveiligheid en stijl. Voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige, betrouwbare en modieuze veiligheidsschoenen is de PWR312 Hoog S3 van Bata Industrials een absolute aanrader.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Zwart (W), Zwart (XW), Zwart (XXW)

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.