Anderen kozen ook

  • Abarth Zerocento Basso Zwart S3

  • EMMA Evoke 2.0 XD MM816567

  • No Risk Black Panther Ultimate 1247.52 (WEEKAANBIEDING!)

    41,99

  • No Risk Greystone Laag S3 + Kn XW 1268.10

    87,99

Reebok Trail Grip 1052 Hoog S3

152,99

1 op voorraad

Categories: , SKU: N/A

Beschrijving

Reebok Trail Grip 1052 Hoog S3

In de wereld van zwaar werk en avontuurlijke omgevingen is er één naam die synoniem staat voor duurzaamheid, comfort en veiligheid: Reebok. Bekend om zijn innovatieve benadering van schoeisel, heeft Reebok een nieuwe standaard gezet met de Trail Grip 1052 Hoog S3, een meesterwerk van techniek en design dat de behoeften van moderne avonturiers en werkende professionals combineert.

Een Nieuwe Maatstaf voor Bescherming

Veiligheid staat voorop bij de Reebok Trail Grip 1052 Hoog S3. Deze werkschoen voldoet aan de S3-veiligheidsnormen, wat betekent dat het een versterkte neus heeft om bescherming te bieden tegen vallende voorwerpen tot 200 joule en een antiperforatiezool die bestand is tegen penetratie van scherpe voorwerpen. Of je nu op een bouwplaats werkt, door ruig terrein navigeert of gewoon een extra laag bescherming nodig hebt, deze schoen staat garant voor jouw veiligheid.

Ontworpen voor Prestatie

De Trail Grip 1052 Hoog S3 is niet alleen gebouwd voor veiligheid, maar ook voor prestatie. Het bovenwerk is gemaakt van duurzaam leer en synthetisch materiaal, wat zorgt voor een uitstekende duurzaamheid en ondersteuning, zelfs in de zwaarste omstandigheden. De voering van ademend gaas houdt je voeten koel en comfortabel, zelfs tijdens lange dagen op het werk. Dankzij de schokabsorberende tussenzool worden schokken geminimaliseerd, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en je langer kunt doorgaan.

Grip op Elk Terrein

De naam zegt het al: de Trail Grip 1052 Hoog S3 is gebouwd voor grip, zelfs op de meest uitdagende terreinen. De buitenzool is voorzien van een agressief loopvlakpatroon dat zorgt voor maximale tractie op verschillende oppervlakken, van modderige paden tot gladde vloeren. Of je nu buiten werkt in alle weersomstandigheden of binnen op een gladde ondergrond, deze schoen biedt de grip die je nodig hebt om veilig en stabiel te blijven.

Stijlvol en Veelzijdig

Naast zijn indrukwekkende prestaties biedt de Trail Grip 1052 Hoog S3 ook een stijlvol ontwerp dat naadloos overgaat van het werk naar de vrije tijd. Of je hem combineert met werkbroeken of je favoriete jeans, deze schoen voegt een vleugje sportieve stijl toe aan elke outfit. Met zijn veelzijdigheid en tijdloze esthetiek is de Trail Grip 1052 Hoog S3 een investering in stijl en functionaliteit.

Conclusie

De Reebok Trail Grip 1052 Hoog S3 is veel meer dan alleen een werkschoen. Het is een vertrouwde metgezel voor avonturiers, professionals en iedereen die op zoek is naar de perfecte combinatie van veiligheid, comfort en prestatie. Of je nu werkt op ruig terrein, een bouwplaats of gewoon een stevige schoen nodig hebt voor dagelijks gebruik, de Trail Grip 1052 Hoog S3 staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid waar je op kunt vertrouwen. Met Reebok aan je zijde, ben je altijd klaar voor het volgende avontuur.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Kleur

Zwart/Rood

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.