Anderen kozen ook

  • Santino Sweatjack Toronto

  • Birkenstock Dichte Klomp Profi Birki 0740

    67,49

  • Mutka Leren Luxe Heren Handschoenen Seppo 1199M

  • Mutka Leren Luxe Heren handschoenen Simo 1271A

    44,99

Dunlop Hevea Dunlop K400061 Blizzard Gevoerde Winterlaars PVC

64,99

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Dunlop Hevea Dunlop K400061 Blizzard Gevoerde Winterlaars PVC

De Dunlop Hevea Dunlop K400061 Blizzard Gevoerde Winterlaars PVC is een robuuste en duurzame laars die ontworpen is om bescherming te bieden tegen de elementen tijdens koude winterdagen. De laars is gemaakt van hoogwaardig PVC en is voorzien van een warme voering van synthetisch bont om de voeten warm te houden tijdens het werken in koude en natte omstandigheden.

Materiaal

Het bovenste gedeelte van de laars is gemaakt van PVC, dat duurzaam en waterdicht is. Dit materiaal is van nature bestand tegen slijtage, chemicaliën en olie, waardoor het een ideale keuze is voor werkschoenen. De zool is ook gemaakt van PVC en biedt uitstekende grip op natte en gladde oppervlakken.

Voering

De voering van de Dunlop Hevea Dunlop K400061 Blizzard Gevoerde Winterlaars PVC is gemaakt van synthetisch bont. Dit materiaal biedt uitstekende isolatie en houdt de voeten warm en droog, zelfs bij temperaturen onder het vriespunt. De voering voelt zacht en comfortabel aan op de voeten en zorgt ervoor dat de laarzen gemakkelijk aan en uit te trekken zijn.

Ontwerp

De Dunlop Hevea Dunlop K400061 Blizzard Gevoerde Winterlaars PVC heeft een klassiek ontwerp en is verkrijgbaar in het zwart. De laarzen zijn voorzien van een elastische bovenkant waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Dit ontwerp zorgt ook voor een goede pasvorm rond de kuiten en voorkomt dat sneeuw, water en vuil in de laars komen. De zool van de laars is voorzien van een grof profiel dat uitstekende grip biedt op gladde en natte oppervlakken, waardoor het risico op uitglijden en vallen wordt verminderd.

Toepassingen

De Dunlop Hevea Dunlop K400061 Blizzard Gevoerde Winterlaars PVC is een veelzijdige laars die geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. Deze laars is ideaal voor mensen die buiten werken in koude en natte omstandigheden, zoals tuiniers, bouwvakkers en boeren. De laars biedt uitstekende bescherming tegen water en sneeuw, waardoor de voeten droog blijven en warm blijven tijdens het werken.


Over NordicStone
Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Als onderdeel van dagbestedingsorganisatie ErvaarWerk leren onze werknemers bij NordicStone wat er komt kijken bij het beheren van een webshop; uiteraard onder professionele begeleiding. Benieuwd naar een kijkje achter de schermen? Check daarvoor ons Facebook en Instagram-account! Heb je vragen of opmerkingen? Ook daarvoor kun je terecht op onze socials. Of neem contact op via onze contactpagina.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.