Anderen kozen ook

  • Bata Radiance Vigor S1P BOA

    Bata Radiance Vigor S1P BOA

    103,99

  • TenToes SNTP Waikiki Veiligheidsschoen Laag S3

    TenToes SNTP Waikiki Veiligheidsschoen Laag S3

    114,99

  • Blaklader BlÃ¥kläder Gebreide pullover 35902122 Zwart Mêlee

    41,99

  • Blaklader BlÃ¥kläder Gebreide pullover 35902122 Zwart

    41,99

ToWorkFor Graffiti 8A86-07 S3

99,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

ToWorkFor Graffiti 8A86-07 S3

LET OP! Dit artikel is niet retourneerbaar!

Inleiding

De ToWorkFor Graffiti 8A86-07 S3 is een opmerkelijke schoen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook ontworpen is om te voldoen aan de strenge eisen van verschillende beroepsomgevingen. Met een focus op comfort, duurzaamheid en veiligheid, is deze schoen een uitstekende keuze voor professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare metgezel in hun dagelijkse werk. In dit artikel onderzoeken we de belangrijkste kenmerken van de ToWorkFor Graffiti 8A86-07 S3 en waarom deze schoen een waardevolle aanvulling is op de uitrusting van elke werkende professional.

Ontwerp en Materiaal

Het ontwerp van de ToWorkFor Graffiti 8A86-07 S3 is zowel modern als functioneel. De schoen is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die niet alleen zorgen voor een aantrekkelijke uitstraling, maar ook voor een lange levensduur. Het bovenwerk is vaak gemaakt van ademend textiel, wat zorgt voor een goede ventilatie en comfort, zelfs tijdens lange werkdagen.

De schoenen zijn uitgerust met een rubberen zool die uitstekende grip biedt, wat cruciaal is voor werkplekken waar uitglijden een risico vormt. Daarnaast is de zool ontworpen om schokken te absorberen, wat bijdraagt aan het comfort tijdens het lopen en staan.

Veiligheidskenmerken

De ToWorkFor Graffiti 8A86-07 S3 voldoet aan de S3-norm, wat betekent dat ze zijn ontworpen voor gebruik in risicovolle omgevingen. Dit houdt in dat ze beschikken over:

  1. Verstevigde Neus: De schoenen zijn uitgerust met een stalen of composiet neus die bescherming biedt tegen vallende objecten. Dit is essentieel voor beroepen in de bouw, logistiek en andere sectoren waar het risico op letsel groot is.
  2. Waterafstotend: De schoenen zijn ontworpen om waterafstotend te zijn, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in verschillende weersomstandigheden. Dit zorgt ervoor dat je voeten droog blijven, wat het comfort en de algehele werkervaring verbetert.
  3. Antislip Eigenschappen: De rubberen zool biedt uitstekende antislip eigenschappen, waardoor het risico op uitglijden in natte of gladde omstandigheden aanzienlijk wordt verminderd.
Comfort en Pasvorm

Een van de meest opvallende kenmerken van de ToWorkFor Graffiti 8A86-07 S3 is het comfort. De schoenen zijn ontworpen met ergonomie in gedachten, wat betekent dat ze een goede pasvorm bieden en de druk gelijkmatig over de voet verdelen. Dit is vooral belangrijk voor mensen die lange uren op hun voeten staan.

Daarnaast zijn de schoenen vaak voorzien van ademende voeringen en dempingstechnologieën die de schokken van elke stap absorberen, wat de vermoeidheid tijdens lange werkdagen vermindert.

Toepassingen

De ToWorkFor Graffiti 8A86-07 S3 is veelzijdig en kan in verschillende beroepsgroepen worden gebruikt. Van bouwvakkers en magazijnmedewerkers tot medewerkers in de zorg en horeca, deze schoenen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van diverse sectoren. De combinatie van stijl en functionaliteit maakt ze ook populair voor informeel gebruik.

Conclusie

De ToWorkFor Graffiti 8A86-07 S3 is een uitstekende keuze voor professionals die op zoek zijn naar een combinatie van veiligheid, comfort en stijl. Met een robuust ontwerp, innovatieve materialen en aandacht voor ergonomie, biedt deze schoen alles wat je nodig hebt om veilig en comfortabel te kunnen werken. Of je nu in de bouw werkt, in een magazijn of in een andere omgeving, de Graffiti 8A86-07 S3 zal zeker aan je verwachtingen voldoen. Investeer in je veiligheid en comfort met de ToWorkFor Graffiti 8A86-07 S3 en ervaar zelf het verschil!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Kleur

Zwart/Rood

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.