Anderen kozen ook

  • Druppies Laarsje Adventure Kids Grijs

    Druppies Laarsje Adventure Kids Grijs

    27,99

  • Druppies Winter Laars Kids 20236

  • Druppies Fashion boot 11023

    Druppies Fashion boot 11023

  • Druppies Winter Laars Kids 20236

    Druppies Winter Laars Kids 20236

Druppies Newborn Laars Groen

35,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Druppies Newborn Laars Groen

LET OP! Dit artikel is niet retourneerbaar!

Als je denkt aan babylaarsjes, denk je misschien aan schattige, pluizige slofjes die er vooral lief uitzien. Maar wat als je je kleintje al vanaf de eerste stapjes wilt uitrusten met echte, stoere laarsjes? Maak kennis met de Druppies Newborn Laars Groen – een charmante en praktische aanvulling voor elke babyuitrusting die niet alleen snoezig oogt, maar ook enorm functioneel is!

Krachtige Start voor Koude Dagen

Deze groene newborn laarsjes zijn speciaal ontworpen voor de allerkleinsten die hun eerste avonturen in de buitenwereld beginnen. Of het nu een frisse herfstochtend is of een regenachtige winterdag, deze laarsjes zorgen ervoor dat de voetjes van je baby lekker warm blijven. Het opvallende groene ontwerp geeft een frisse, natuurlijke uitstraling, waardoor ze perfect passen bij de avontuurlijke sfeer van het buitenleven.

De laarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig, flexibel rubber, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook comfortabel. Ideaal voor nieuwsgierige baby’s die hun eerste bewegingen maken, of het nu in de tuin, op het strand of tijdens een korte wandeling is.

Waterdicht en Kindvriendelijk

We weten allemaal hoe onvoorspelbaar het weer kan zijn, vooral in de natte herfstmaanden. De Druppies newborn laarsjes zijn volledig waterdicht, wat betekent dat je kleintje vrolijk door de plassen kan stampen zonder natte voeten te krijgen. Geen zorgen meer over doorweekte sokjes of koude tenen!

Naast de waterdichtheid is de laars ook licht van gewicht en voorzien van een zachte binnenvoering. Deze combinatie zorgt ervoor dat de voetjes van je baby comfortabel blijven, zelfs na langere tijd dragen. Druppies weet hoe belangrijk het is dat de allereerste schoenen niet alleen beschermend, maar ook vriendelijk zijn voor de tere babyhuid.

Voor Stijlvolle Mini-Modellen

Het ontwerp van de Druppies Newborn Laars Groen is niet alleen praktisch, maar ook ontzettend stijlvol. Het groene kleurtje past bij elke outfit en geeft een frisse, speelse uitstraling aan de garderobe van je kleintje. Combineer het met een schattig regenpak of een knusse winterjas, en je hebt een baby die zowel tegen de elementen is beschermd als er supermodieus uitziet.

Wat ook leuk is, is dat Druppies verschillende kleuren aanbiedt voor deze newborn laarsjes, maar de groene variant heeft toch echt iets bijzonders. Groen symboliseert rust, natuur en groei – perfect passend bij het begin van je baby’s avonturen in de grote wereld.

Druppies: Een Merk met Een Missie

Druppies staat bekend om het creëren van schoenen die zowel stijlvol als functioneel zijn, en ze hebben daarbij altijd oog voor duurzaamheid en kindvriendelijkheid. De newborn laarsjes zijn hier geen uitzondering op. Ze zijn ontworpen met het oog op de lange termijn: sterk genoeg om meerdere seizoenen mee te gaan, maar zacht genoeg om de kwetsbare voetjes van je baby te beschermen.

Daarnaast is Druppies zich bewust van het milieu. De materialen die ze gebruiken zijn van hoge kwaliteit en duurzaam, zodat je niet alleen goed doet voor je kleintje, maar ook voor de planeet.

Conclusie: Kleine Stappers, Grootse Avonturen!

De Druppies Newborn Laars Groen is veel meer dan alleen een paar schattige babylaarsjes. Het zijn kleine krachtpatsers die ontworpen zijn om de voetjes van je baby te beschermen tegen de elementen, terwijl ze er ook nog eens fantastisch uitzien. Of je nu met je kleintje naar buiten gaat voor een frisse wandeling of gewoon voorbereid wilt zijn op het weer, deze laarsjes zijn een onmisbare toevoeging aan de garderobe.

Dus, waarom wachten? Laat je baby stijlvol en beschermd de wereld verkennen met de Druppies Newborn Laars Groen!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

19, 20, 21, 22, 23, 24, 25

Kleur

Pastelgroen

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.