Anderen kozen ook

  • Safety Jogger (Works) Safety Jogger Herenbroek Kasai

    56,99

  • Safety Jogger (Works) Safety Jogger Damesbroek Kasai

    56,99

  • Blaklader Blåkläder Bretelbroek High-Vis 26031860 High-Vis Geel/Zwart

    138,99

  • Tricorp 753001 Signaal Bodybroek RWS

    119,99

HKS BFS 90 S3

171,99

Uitverkocht

Categories: , , SKU: N/A

Beschrijving

Lichtgewicht, super flexibel met een Barefoot feeling én ook nog veilig? De HKS BFS 90 geeft het je allemaal!

Een revolutionaire lijn in de veiligheidsschoenen van HKS. De Barefoot Feeling schoenen uit deze lijn zijn innovatief, vooruitstrevend en uniek in hun soort! De BFS 90 is een veiligheidsschoen met een unieke pasvorm en loopcomfort. Deze werkschoen sluit als een sok om de voet en geeft het gevoel dat niets aan je voeten draagt.

Het design van de BFS 90 is er op gemaakt om het Barefoot Feeling te benaderen. Dit is in het hardlopen en wandelen al een begrip maar een nieuw bij veiligheidsschoenen. Het Barefoot Feeling concept geeft jou het gevoel dat je op blote voeten loopt. Dit betekent dat deze schoenen zo licht mogelijk zijn in gewicht met het meest soepele materiaal ooit!

De BFS 90 heeft een lagere hakstand dan de meeste werkschoenen doorgaans hebben. Dit zorgt er voor dat de wervelkolom en de gewrichten daar omheen ontlast worden en een rechtopstaande houding wordt gestimuleerd. Daarnaast traint deze schoen de voetspieren tijdens het lopen.

Het bovenwerk van de BFS 90 is gemaakt van zo zacht en licht mogelijke microvezel materialen. Hierdoor is de kans op drukpunten, wrijving of een knellend gevoel nagenoeg uitgesloten! Verder zit er op het bovenwerk een verstevigde TPU laag over de neus om vroegtijdige slijtage tegen te gaan. Aan de achterzijde zit een makkelijke aantrek lus om makkelijker in de schoen te stappen.

De loopzool van de BFS 90 is gemaakt van TPU/PU. De zool is niet alleen buitengewoon licht in gewicht en soepel maar heeft tijdens het lopen volledig contact met de ondergrond waar je op loopt dankzij deze souplesse. Ook de structuur onder de zool is uniek. De Gecko buitenzool doet zijn naam eer aan door de opvallend goede antislip! Hierdoor is de BFS 90 een gewaardeerde schoen om mee te werken op gladde vloeren met veel slipgevaar.

In de BFS 90 wordt gebruik gemaakt van een kunststof veiligheidsneus en T-527 zoolplaatbescherming. Daarnaast zijn er voor de BFS 90 geen dierlijke materialen gebruikt waardoor de schoenen ook nog eens Vegan approved zijn! Dankzij de S3 normering is de BFS 90 waterafstotend en kan hierdoor prima een keer tegen een regenbui.

De uitneembare antibacteriële barefoot binnenzool is nu nog beter ademend en draagt ​​bij aan de stabiliteit door speciale ondersteuning onder de voetboog. Zo heb je in elke situatie optimale ondersteuning.

Is de HKS BFS 90 met S3 normering dé werkschoen voor jou? Je kunt deze makkelijk en snel bestellen op de webshop wanneer het jou uit komt, dan zorgen wij voor de rest!

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.