Anderen kozen ook

  • Gerba Safety Houston+ Hoog S3

    105,99

  • HKS CPO 15 S3

    152,99

  • HKS Schoen Walker 3 MTP Klittenband Hoog S3

    153,99

  • HKS Instapper Zoom Klittenband S2

    134,99

Blaklader Blåkläder Veiligheidsschoen 2473 S3 SRC HRO ESD

212,99

Op voorraad

Beschrijving

De Blåkläder Veiligheidsschoen 2473 S3 SRC HRO ESD is een hoogwaardige werkschoen die maximale bescherming en comfort biedt in veeleisende werkomgevingen. Deze schoen voldoet aan de S3 veiligheidsnorm, wat betekent dat hij beschikt over een beschermende neus en antiperforatiezool, en waterafstotend is. Daarnaast voldoet hij aan de SRC-norm voor uitstekende antislipprestaties, zelfs op gladde oppervlakken.
De 2473 schoen is ook voorzien van HRO-gecertificeerde zolen die bestand zijn tegen contactwarmte tot 300°C, wat hem geschikt maakt voor werkzaamheden in omgevingen met hoge temperaturen. De ESD-functionaliteit zorgt voor de afvoer van statische elektriciteit, wat essentieel is in werkomgevingen waar gevoelige elektronica wordt gebruikt.
Deze veiligheidsschoen heeft een stijlvol en functioneel ontwerp, gemaakt van duurzame materialen die zorgen voor een lange levensduur. De Blåkläder 2473 biedt uitstekende ondersteuning en demping, waardoor je comfortabel kunt werken gedurende de hele dag. Met zijn geavanceerde beschermingskenmerken en moderne design is deze schoen een uitstekende keuze voor professionals die geen compromissen willen sluiten op het gebied van veiligheid, comfort en duurzaamheid.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

 

NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Zwart/Geel, Zwart/Rood

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.