Anderen kozen ook

  • FHB RALF Jersey-Fleecejack 78461

  • FHB ROMAN Fleecejack 78230

    69,95

  • FHB BORIS Regenjack Protect 78335

    169,99

  • FHB RAINER PU-Stretch-Regenjack 77938

    62,95

Dunlop K200111 PVC Sportlaars Zwart

21,99

Op voorraad

Categories: , , SKU: N/A

Beschrijving

Dunlop K200111 PVC Sportlaars Zwart
Duurzaamheid en Kwaliteit

De Dunlop K200111 PVC Sportlaars in zwart is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een robuuste en betrouwbare laars. Gemaakt van hoogwaardig PVC, biedt deze laars een ongeƫvenaarde duurzaamheid en weerbestendigheid. Of je nu werkt in een uitdagende omgeving of je avontuurlijke buitenactiviteiten onderneemt, deze sportlaarzen zijn ontworpen om lang mee te gaan en je voeten goed te beschermen.

Comfort en Ondersteuning

Naast de duurzaamheid biedt de Dunlop K200111 ook uitzonderlijk comfort. Het ontwerp zorgt voor een goede pasvorm, waardoor je de hele dag door comfortabel kunt lopen, zelfs op ongelijk terrein. De binnenkant van de laars is ontworpen met een focus op demping en ondersteuning, wat helpt om vermoeidheid te verminderen en je voeten fris te houden, ongeacht de omstandigheden.

Stijlvol en Veelzijdig

De zwarte kleur van de Dunlop K200111 PVC Sportlaars geeft je een stijlvolle uitstraling, terwijl het tegelijkertijd een veelzijdige keuze blijft voor verschillende omgevingen. Of je nu naar het werk gaat of een weekendje weg bent, deze laars ziet er altijd strak en professioneel uit. De klassieke zwarte kleur maakt het eenvoudig om de laars te combineren met elke outfit, wat de laars niet alleen praktisch maar ook modebewust maakt.

Eenvoudig Onderhoud

Een ander groot voordeel van de Dunlop K200111 PVC Sportlaars is het eenvoudige onderhoud. PVC is eenvoudig af te nemen en schoon te houden, wat betekent dat je minder tijd hoeft te besteden aan het reinigen van je laarzen en meer tijd kunt besteden aan genieten van je activiteiten. Een snelle veeg en je laarzen zien er weer als nieuw uit!

Conclusie

Kortom, de Dunlop K200111 PVC Sportlaars zwart is een perfecte combinatie van duurzaamheid, comfort, stijl en onderhoudsgemak. Of je nu een professional bent die zich door zware omstandigheden moet bewegen of gewoon iemand die behoefte heeft aan een betrouwbare laars voor dagelijks gebruik, deze sportlaars biedt alles wat je nodig hebt om met vertrouwen de dag door te komen.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding vanĀ ErvaarWerkĀ wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

[activecampaign form=1]

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven ā‚¬100 gratis verzending.