Anderen kozen ook

  • FHB RALF Jersey-Fleecejack 78461

  • FHB ROMAN Fleecejack 78230

    69,95

  • FHB RUDOLF Thermojack Primaloft 78898

    138,99

  • Aigle Parcours Iso 2 11922

    239,00

Dunlop K254713 PVC Sportlaars Blauw

21,99

Op voorraad

Beschrijving

Dunlop K254713 PVC Sportlaars Blauw

De Dunlop K254713 PVC Sportlaars in blauw is een veelzijdige en robuuste laars ontworpen voor verschillende sportieve en recreatieve activiteiten. Dit type laars biedt niet alleen bescherming maar ook comfort en functionaliteit in uiteenlopende omstandigheden. In dit artikel duiken we dieper in de kenmerken, voordelen en mogelijke toepassingen van deze sportlaars.

Kenmerken van de Dunlop K254713 PVC Sportlaars
  1. Materiaal: De Dunlop K254713 sportlaars is vervaardigd uit PVC (polyvinylchloride), een kunststof die bekend staat om zijn duurzaamheid en waterdichte eigenschappen. PVC is resistent tegen veel chemische stoffen en is eenvoudig te reinigen, wat de laars bijzonder geschikt maakt voor gebruik in verschillende omgevingen.
  2. Ontwerp en Kleur: Deze sportlaars heeft een blauwe kleur die een sportieve en moderne uitstraling geeft. Het ontwerp is bedoeld om zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk te zijn, wat een gevoel van stijl en professionaliteit aan de drager geeft.
  3. Waterdicht: De PVC-constructie zorgt ervoor dat de laars volledig waterdicht is, waardoor je voeten droog blijven, zelfs in natte en modderige omstandigheden. Dit maakt de laars ideaal voor gebruik bij regen, in modderige omgevingen, of tijdens watergerelateerde activiteiten.
  4. Comfort: De sportlaars is voorzien van een comfortabele binnenzool die zorgt voor een goede demping en ondersteuning tijdens lange periodes van staan of lopen. De pasvorm is ontworpen om de voet goed te omsluiten zonder te knellen, wat bijdraagt aan het algehele comfort.
  5. Grip en Stabiliteit: De rubberen zool van de laars biedt uitstekende grip en stabiliteit op verschillende ondergronden. Dit vermindert het risico van uitglijden en zorgt voor veilige bewegingen, zelfs op gladde of onregelmatige oppervlakken.
  6. Maat en Pasvorm: De Dunlop K254713 sportlaars is beschikbaar in verschillende maten, zodat gebruikers een paar kunnen vinden dat perfect past. Het ontwerp is gericht op een goede pasvorm en voldoende bewegingsvrijheid, wat bijdraagt aan het gebruiksgemak.
Voordelen van de Dunlop K254713 PVC Sportlaars
  1. Duurzaamheid: Dankzij het PVC-materiaal is de laars bestand tegen slijtage en scheuren. Dit verlengt de levensduur van de laars en zorgt voor langdurige betrouwbaarheid.
  2. Onderhoudsvriendelijk: Het gladde PVC-oppervlak is gemakkelijk schoon te maken en onderhoudsarm. Dit maakt het eenvoudig om de laars in goede staat te houden, zelfs na intensief gebruik.
  3. Veelzijdigheid: De waterdichte en duurzame eigenschappen maken de laars geschikt voor een breed scala aan activiteiten, van tuinieren en boerderijwerk tot recreatieve buitensporten en wandelingen in natte omgevingen.
  4. Comfort: De combinatie van de dempende binnenzool en de flexibele pasvorm zorgt ervoor dat de laars comfortabel aanvoelt, zelfs na langdurig dragen.
Toepassingen

De Dunlop K254713 PVC Sportlaars is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder:

  • Buitensporten: Ideaal voor sportieve activiteiten in natte omstandigheden, zoals vissen, jagen, en wandelen in de regen.
  • Werkgerelateerde Taken: Perfect voor mensen die buiten werken in modderige of vochtige omstandigheden, zoals tuinmannen, landbouwers en bouwvakkers.
  • Recreatie: Geschikt voor recreatieve activiteiten waarbij waterdichte bescherming en comfort nodig zijn, zoals bij het kamperen of het verkennen van moerassen en andere natte gebieden.
Conclusie

De Dunlop K254713 PVC Sportlaars Blauw biedt een uitstekende combinatie van duurzaamheid, comfort en functionaliteit. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare werklaars of een sportieve laars voor recreatieve activiteiten, deze sportlaars voldoet aan de eisen van veelzijdigheid en prestaties. Met zijn waterdichte eigenschappen, comfortabele pasvorm en duurzame constructie, is het een waardevolle toevoeging aan de uitrusting van elke buitensporter of professional die werkt in uitdagende omstandigheden.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Kleur

Blauw

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

[activecampaign form=1]

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.