Anderen kozen ook

  • Safety Jogger (Works) Safety Jogger Herenbroek Kasai

    56,99

  • Safety Jogger (Works) Safety Jogger Damesbroek Kasai

    56,99

  • Blaklader BlÃ¥kläder Bretelbroek High-Vis 26031860 High-Vis Geel/Zwart

    138,99

  • Tricorp 753001 Signaal Bodybroek RWS

    119,99

Sixton 83179-04 Triumph Laag S3

108,99

Op voorraad

Beschrijving

Sixton 83179-04 Triumph Laag S3

Wanneer je op zoek bent naar een werk- of veiligheidsschoen die zowel comfort als bescherming biedt, dan is de Sixton 83179-04 Triumph Laag S3 een uitstekende keuze. Deze schoen, ontworpen voor professionals die lange uren op hun voeten staan, biedt een uitstekende combinatie van functionaliteit en stijl. Hier volgt een overzicht van de belangrijkste kenmerken en voordelen van deze hoogwaardige schoen.

Comfort in Elke Stap

De Sixton 83179-04 Triumph Laag S3 is ontworpen met het oog op maximaal comfort. De schoen is voorzien van een ademend leer en een zacht, ergonomisch voetbed dat zich aanpast aan de vorm van je voet. Dit zorgt voor een uitstekende demping en vermindert de druk op je voeten, zelfs tijdens lange werkdagen. Het innovatieve ontwerp helpt vermoeidheid te verminderen en zorgt ervoor dat je je voeten fris en comfortabel houdt.

Uitmuntende Bescherming

Deze veiligheidsschoen voldoet aan de S3-norm, wat betekent dat hij is ontworpen om te voldoen aan de hoogste veiligheidsvereisten. De schoen beschikt over een stalen neuskap die je voeten beschermt tegen zware vallende objecten en een antiperforatiezool die je beschermt tegen scherpe voorwerpen op de grond. De rubberen loopzool biedt een uitstekende grip en stabiliteit op verschillende ondergronden, wat de kans op uitglijden of vallen aanzienlijk vermindert.

Duurzaamheid en Kwaliteit

De Sixton 83179-04 Triumph Laag S3 is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zorgen voor een lange levensduur. Het leer is niet alleen ademend en flexibel, maar ook slijtvast. De stevige constructie van de schoen garandeert dat hij bestand is tegen de dagelijkse slijtage van een veeleisende werkomgeving. Dit maakt de schoen een betrouwbare keuze voor professionals die veel van hun schoeisel vragen.

Stijlvol Ontwerp

Hoewel de nadruk ligt op functionaliteit en veiligheid, betekent dit niet dat je inboet op stijl. De Triumph Laag S3 heeft een modern en strak ontwerp dat goed past bij zowel werk- als casual kleding. De combinatie van een elegante uitstraling met robuuste eigenschappen maakt deze schoen geschikt voor diverse situaties.

Eenvoudig Onderhoud

De Sixton 83179-04 Triumph Laag S3 is eenvoudig te onderhouden. Het leer kan eenvoudig worden gereinigd met een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel, waardoor je schoen er altijd verzorgd uitziet. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van je schoenen en zorgt ervoor dat ze in topconditie blijven.

Conclusie

De Sixton 83179-04 Triumph Laag S3 is meer dan alleen een veiligheidsschoen; het is een investering in je comfort en veiligheid op de werkvloer. Met zijn combinatie van geavanceerde technologieën, duurzame materialen en stijlvolle ontwerp, biedt deze schoen alles wat je nodig hebt om veilig en comfortabel te blijven, zelfs tijdens de meest veeleisende werkzaamheden. Of je nu werkt in de bouw, de industrie of een andere sector waar veiligheid en comfort essentieel zijn, de Triumph Laag S3 is een uitstekende keuze die je niet teleur zal stellen.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

[activecampaign form=1]

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.