Anderen kozen ook

  • Safety Jogger (Works) Safety Jogger Herenbroek Kasai

    56,99

  • Safety Jogger (Works) Safety Jogger Damesbroek Kasai

    56,99

  • Blaklader BlÃ¥kläder Bretelbroek High-Vis 26031860 High-Vis Geel/Zwart

    138,99

  • Tricorp 753001 Signaal Bodybroek RWS

    119,99

Sixton Peak Sappada 31513-00 S3S FO CI SC SR ESD

133,99

Op voorraad

Beschrijving

Sixton Peak Sappada 31513-00 S3S FO CI SC SR ESD

In de wereld van werk- en veiligheidschoenen staan er constant innovaties en nieuwe technologieën op de agenda. Onder deze ontwikkelingen steekt de Sixton Peak Sappada 31513-00 S3S FO CI SC SR ESD instapper eruit als een bijzonder voorbeeld van hoe functionaliteit en comfort perfect kunnen samengaan. Deze schoen is ontworpen voor professionals die geen compromissen willen sluiten op het gebied van veiligheid en draagcomfort. Laten we eens kijken waarom deze instapper zo’n uitstekende keuze is.

Maximale Veiligheid

De Sixton Peak Sappada 31513-00 is gecertificeerd volgens de S3S norm, wat betekent dat deze schoen uitstekende bescherming biedt in diverse werkomstandigheden. De S3S norm garandeert dat de schoen voorzien is van een beschermende neus, antiperforatiezool en uitstekende slipweerstand. Dit maakt de instapper ideaal voor werkplekken waar risico’s zoals vallende voorwerpen of scherpe voorwerpen op de grond aanwezig zijn. De versterkte neus zorgt ervoor dat je voeten beschermd zijn tegen zware impact, terwijl de antiperforatiezool voorkomt dat scherpe objecten je voet kunnen doorboren.

Comfort Die Je Niet Verliezen Wilt

Wat deze instapper echt onderscheidt, is het ongeëvenaarde comfort. De Sixton Peak Sappada 31513-00 is uitgerust met een speciale dempende inlegzool die de druk tijdens lange werkdagen gelijkmatig verdeeld. Deze inlegzool, samen met de ademende voering, zorgt ervoor dat je voeten koel en droog blijven, ongeacht hoe intensief je werkdag ook is. Het ergonomische ontwerp van de schoen ondersteunt je voetboog op een manier die vermoeidheid vermindert en het comfort gedurende de dag bevordert.

Duurzaamheid en Ondersteuning

De buitenzool van de Sixton Peak Sappada 31513-00 is vervaardigd van hoogwaardige materialen die zorgen voor uitstekende grip op verschillende oppervlakken. Dit vermindert het risico op uitglijden en zorgt ervoor dat je met vertrouwen en stabiliteit kunt bewegen, zelfs op gladde of ongelijkmatige ondergronden. Daarnaast is de schoen voorzien van een extra versteviging bij de hak en de neus, wat bijdraagt aan de algehele duurzaamheid en levensduur van de instapper.

Elektrische Veiligheid

De ESD (Electrostatic Discharge) certificering maakt de Sixton Peak Sappada 31513-00 ook geschikt voor gebruik in omgevingen waar elektrostatische ontlading een risico kan vormen. Dit is bijzonder belangrijk voor professionals die werken met gevoelige elektronische apparatuur of in omgevingen waar elektrostatische ontlading schade kan veroorzaken.

Praktisch Ontwerp

Met de instapfunctionaliteit is de Sixton Peak Sappada 31513-00 niet alleen een veilige en comfortabele keuze, maar ook een praktische. Het ontwerp zonder veters maakt het aan- en uittrekken van de schoenen een fluitje van een cent, wat vooral handig is voor situaties waarin je snel je schoenen aan en uit moet kunnen trekken.

Conclusie

De Sixton Peak Sappada 31513-00 S3S FO CI SC SR ESD instapper is een uitstekende keuze voor elke professional die op zoek is naar een combinatie van topklasse veiligheid, ongeëvenaard comfort en praktische voordelen. Met zijn robuuste ontwerp, comfortabele pasvorm en hoge mate van bescherming biedt deze instapper alles wat je nodig hebt om je werkdag met vertrouwen te beginnen. Investeer in je voeten, investeer in je welzijn, en ervaar zelf de voordelen van de Sixton Peak Sappada 31513-00.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

[activecampaign form=1]

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.