Anderen kozen ook

  • Safety Jogger (Works) Safety Jogger Herenbroek Kasai

    56,99

  • Safety Jogger (Works) Safety Jogger Damesbroek Kasai

    56,99

  • Blaklader BlÃ¥kläder Bretelbroek High-Vis 26031860 High-Vis Geel/Zwart

    138,99

  • Tricorp 753001 Signaal Bodybroek RWS

    119,99

Lowa Renegade Work GTX Mid 5650 S3

172,99

Op voorraad

Beschrijving

Lowa Renegade Work GTX Mid 5650 S3

Als je in een sector werkt waar veiligheid, comfort en duurzaamheid niet onderhandelbaar zijn, dan is de Lowa Renegade Work GTX Mid 5650 S3 de schoen die je nodig hebt. Deze hoogwaardige werkschoen belichaamt een combinatie van technische innovatie en robuuste functionaliteit, ontworpen om de uitdagingen van elke werkomgeving aan te gaan. Hier volgt een gedetailleerd overzicht van de eigenschappen en voordelen van deze indrukwekkende schoen.

1. Geavanceerde Bescherming

De Lowa Renegade Work GTX Mid 5650 S3 is gecertificeerd volgens de S3-norm, wat betekent dat deze voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden voor werkschoenen. De S3-certificering omvat onder andere:

  • Bescherming tegen perforaties: De schoen is uitgerust met een speciaal anti-perforatiemembraan dat bescherming biedt tegen scherpe voorwerpen die door de zool kunnen dringen.
  • Versterkte neus: De sterke en duurzame veiligheidsneus beschermt je tenen tegen zware impact en vallende objecten.
  • Waterdichtheid: Dankzij de Gore-Tex®-voering blijven je voeten droog, zelfs in de meest vochtige omstandigheden. Dit houdt niet alleen je voeten comfortabel, maar vermindert ook het risico op blaren en andere voetproblemen.
2. Ongeëvenaard Comfort

Comfort is cruciaal tijdens lange werkdagen, en de Lowa Renegade Work GTX Mid 5650 S3 levert op dit gebied uitstekend werk. De schoen heeft verschillende kenmerken die bijdragen aan het comfort:

  • Geïntegreerde PU-zool: De middelhoge zool biedt uitstekende demping en ondersteuning, wat helpt bij het verminderen van vermoeidheid tijdens langdurig staan of lopen.
  • Anatomische pasvorm: De schoen is ontworpen om de natuurlijke vorm van de voet te volgen, wat zorgt voor een goede pasvorm en vermindert het risico op ongemak en blaren.
  • Ademend vermogen: De combinatie van Gore-Tex® en ademende materialen zorgt ervoor dat vocht van binnen naar buiten kan ontsnappen, wat bijdraagt aan een koele en droge omgeving voor je voeten.
3. Duurzaamheid en Onderhoud

Een werkschoen moet bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden, en de Lowa Renegade Work GTX Mid 5650 S3 stelt niet teleur. De schoen is vervaardigd uit hoogwaardig nubuckleer, dat niet alleen duurzaam is, maar ook een stijlvolle uitstraling heeft. Bovendien zijn de schoenen gemakkelijk te onderhouden; een eenvoudige reiniging met een vochtige doek en het af en toe behandelen met leerconditioner zorgen ervoor dat ze in topconditie blijven.

4. Optimale Grip en Stabiliteit

Veiligheid op de werkplek is niet alleen een kwestie van bescherming, maar ook van grip en stabiliteit. De Lowa Renegade Work GTX Mid 5650 S3 is uitgerust met een robuuste rubberen buitenzool die uitstekende grip biedt op verschillende ondergronden. Of je nu op een gladde vloer, een oneffen terrein of een natte ondergrond werkt, deze schoen biedt de stabiliteit die je nodig hebt om veilig en efficiënt te werken.

5. Stijlvol Ontwerp

Hoewel functionaliteit voorop staat, betekent dat niet dat je concessies moet doen aan stijl. De Lowa Renegade Work GTX Mid 5650 S3 heeft een modern en aantrekkelijk ontwerp, waardoor je er niet alleen professioneel uitziet, maar je ook prettig voelt tijdens je werk.

Conclusie

De Lowa Renegade Work GTX Mid 5650 S3 is een werkschoen die geen enkele concessie doet aan veiligheid, comfort of stijl. Met zijn geavanceerde beschermingsmechanismen, ongeëvenaard comfort, duurzaamheid en uitstekende grip, is deze schoen een waardevolle investering voor iedereen die werkt in veeleisende omstandigheden. Of je nu in de bouw, de industrie of een andere sector werkt waar veiligheid cruciaal is, de Lowa Renegade Work GTX Mid 5650 S3 staat garant voor optimale prestaties en langdurig gebruik.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Kleur

Groen

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.