Anderen kozen ook

  • Bata Radiance Vigor S1P BOA

    Bata Radiance Vigor S1P BOA

    103,99

  • ToWorkFor Graffiti 8A86-07 S3

    ToWorkFor Graffiti 8A86-07 S3

    99,99

  • TenToes SNTP Waikiki Veiligheidsschoen Laag S3

    TenToes SNTP Waikiki Veiligheidsschoen Laag S3

    114,99

  • Blaklader BlÃ¥kläder Gebreide pullover 35902122 Zwart Mêlee

    41,99

Goodyear Veiligheidsschoen Hoog S3 36011

109,99

Op voorraad

Categories: , , SKU: N/A

Beschrijving

Goodyear Veiligheidsschoen Hoog S3 36011

Veiligheid op de werkplek is van cruciaal belang, vooral in sectoren waar gevaar op letsel door vallende voorwerpen, scherpe materialen of elektrische risico’s aanwezig is. Een betrouwbare veiligheidsschoen kan het verschil maken tussen een veilige dag op het werk en potentieel letsel. Een schoen die recentelijk aandacht heeft gekregen vanwege zijn functionaliteit en comfort is de Goodyear Veiligheidsschoen Hoog S3 36011.

Ontwerp en Constructie

De Goodyear Veiligheidsschoen Hoog S3 36011 is ontworpen met een duidelijke focus op zowel veiligheid als comfort. Het S3-label geeft aan dat deze schoen voldoet aan de hoogste Europese normen voor veiligheidsschoeisel. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor duurzaamheid en bescherming tegen scherpe objecten. De schoen is waterbestendig, wat essentieel is voor werkomgevingen waar vocht aanwezig kan zijn.

Veiligheidskenmerken

Wat deze schoen echt onderscheidt, zijn de uitgebreide veiligheidskenmerken. Het heeft een beschermende composiet neus die voldoet aan de veiligheidsnormen voor impactbescherming. Dit is cruciaal voor het beschermen van de tenen tegen vallende voorwerpen. Daarnaast heeft het een flexibele, antiperforatie tussenzool die voorkomt dat scherpe voorwerpen de zool binnendringen, wat extra bescherming biedt tegen gevaar van onderaf.

Comfort en Gebruik

Naast veiligheid is comfort een belangrijke overweging voor mensen die lange dagen op hun voeten doorbrengen. De Goodyear Veiligheidsschoen Hoog S3 36011 biedt een uitstekende demping dankzij de EVA-tussenzool en een comfortabele voering die zorgt voor ademend vermogen. Dit vermindert vermoeidheid en verbetert het algehele draagcomfort gedurende de dag.

Duurzaamheid en Onderhoud

De duurzaamheid van deze schoen wordt verder versterkt door de robuuste rubberen buitenzool, die uitstekende grip biedt op verschillende oppervlakken en bestand is tegen slijtage. Onderhoud is eenvoudig dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen dagelijkse slijtage.

Conclusie

De Goodyear Veiligheidsschoen Hoog S3 36011 is een uitstekende keuze voor werknemers die behoefte hebben aan betrouwbare bescherming op de werkplek zonder concessies te doen aan comfort. Met zijn indrukwekkende veiligheidskenmerken, duurzaamheid en comfortabele ontwerp biedt deze schoen een solide investering voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardig veiligheidsschoeisel.

Of het nu gaat om bouwplaatsen, magazijnen of andere industriële omgevingen, de Goodyear Veiligheidsschoen Hoog S3 36011 belooft niet alleen bescherming, maar ook langdurige prestaties die essentieel zijn voor een veilige en productieve werkomgeving.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

41, 42, 43, 44, 45, 46

Kleur

Zwart/Blauw

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.