Anderen kozen ook

  • Dunlop Pioneer OD60A93 Snugboot Laars

    197,99

  • Dunlop Hevea Dunlop ND68A93.CH Craftsman Snugboot S5

    159,99

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

Helly Hansen 78388 Chelsea Evo 2 Low O2

137,99

Op voorraad

Beschrijving

Helly Hansen 78388 Chelsea Evo 2 Low O2

In de wereld van professionele werk- en veiligheidskleding is de zoektocht naar de perfecte schoen een voortdurende uitdaging. De Helly Hansen 78388 Chelsea Evo 2 Low O2, een innovatieve toevoeging aan de lijn van Helly Hansen, biedt een oplossing die comfort en functionaliteit naadloos combineert. Deze veiligheidsschoen is ontworpen voor mensen die zowel in uitdagende omgevingen werken als hoge eisen stellen aan hun schoeisel.

Ontwerp en Bouw

De Helly Hansen 78388 Chelsea Evo 2 Low O2 heeft een onderscheidend ontwerp dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel is voor diverse werkplekken. Het bovenwerk van de schoen is vervaardigd uit premium volnerfleer, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en ademend vermogen. Dit zorgt ervoor dat je voeten koel en droog blijven, zelfs tijdens lange werkdagen.

De schoen is uitgerust met een ademend mesh-inzet op strategische plekken, wat het comfort verder vergroot. De flexibele en ergonomische pasvorm vermindert vermoeidheid, terwijl de geïntegreerde sokconstructie zorgt voor een uitstekende ondersteuning van de voetboog. Dit alles maakt de Chelsea Evo 2 Low O2 ideaal voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Veiligheidskenmerken

Veiligheid is een kernaspect van de Helly Hansen 78388 Chelsea Evo 2 Low O2. Deze veiligheidsschoen voldoet aan de strengste normen en is uitgerust met een aantal belangrijke veiligheidskenmerken:

  • Stalen Neus: De versterkte neus van de schoen biedt maximale bescherming tegen vallende voorwerpen en zware belasting.
  • Antislipzool: De rubberen zool heeft een geavanceerd antislippatroon, wat een uitstekende grip garandeert op verschillende ondergronden. Dit vermindert het risico op uitglijden en verhoogt de stabiliteit.
  • Olie- en Vetbestendig: De zool is bestand tegen olie en vet, wat de levensduur van de schoen verlengt en de veiligheid op werkplekken waar deze stoffen aanwezig zijn, vergroot.
Comfort en Ondersteuning

Naast veiligheid staat comfort hoog in het vaandel bij de Chelsea Evo 2 Low O2. De schoen beschikt over een dempende EVA-tussenzool die schokken absorbeert en de druk op je voeten vermindert. De voering van ademend mesh houdt je voeten koel en droog, terwijl de uitneembare Ortholite-binnenzool extra ondersteuning en demping biedt.

Een ander belangrijk kenmerk is de comfortabele, verstelbare instap die zorgt voor een gemakkelijke toegang tot de schoen zonder concessies te doen aan de pasvorm. Dit maakt de Chelsea Evo 2 Low O2 een uitstekende keuze voor mensen die snel en vaak van schoenen wisselen.

Toepassingen

De veelzijdigheid van de Helly Hansen 78388 Chelsea Evo 2 Low O2 maakt deze schoen geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu werkt in de bouwsector, de logistiek, of andere industriële omgevingen, deze schoen biedt de nodige bescherming en comfort. Het stijlvolle ontwerp zorgt ervoor dat je ook op de werkplek een professionele uitstraling behoudt.

Conclusie

De Helly Hansen 78388 Chelsea Evo 2 Low O2 is meer dan een gewone veiligheidsschoen; het is een synoniem voor comfort, duurzaamheid en veiligheid. Met zijn geavanceerde ontwerp, hoogwaardige materialen en doordachte veiligheidsfeatures, voldoet deze schoen aan de eisen van de moderne professional. Of je nu een ervaren vakman bent of net begint in je carrière, de Chelsea Evo 2 Low O2 is een investering in zowel je comfort als je veiligheid.

Met deze schoen aan je voeten ben je verzekerd van een betrouwbare partner die je ondersteunt in elke stap van je werkdag.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Zwart/Oranje

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.