Anderen kozen ook

  • Dunlop Pioneer OD60A93 Snugboot Laars

    197,99

  • Dunlop Hevea Dunlop ND68A93.CH Craftsman Snugboot S5

    159,99

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

Gevavi Schoenklomp Next 1230/00 SB DH PU Zool

87,99

Op voorraad

Categories: , SKU: N/A

Beschrijving

Gevavi Schoenklomp Next 1230/00 SB DH PU Zool

De wereld van werkschoenen is voortdurend in beweging, met innovaties die streven naar het combineren van comfort, duurzaamheid en veiligheid. Een van de meest opvallende producten in deze categorie is de Gevavi Schoenklomp Next 1230/00 SB DH PU Zool. Dit artikel verkent de unieke kenmerken van deze schoenklomp en waarom het een uitstekende keuze is voor professionals in diverse sectoren.

Traditie ontmoet Innovatie

Gevavi is een merk dat diep geworteld is in de Nederlandse traditie van klompenmakerij. Al meer dan honderd jaar staan ze bekend om hun vakmanschap en de hoge kwaliteit van hun producten. Met de Next 1230/00 SB DH PU Zool hebben ze een product gecreëerd dat deze traditie eert, maar tegelijkertijd voldoet aan de moderne eisen van de werkvloer.

Bescherming en Veiligheid

De Next 1230/00 is ontworpen met een sterke focus op veiligheid. De schoenklomp is voorzien van een stalen neus (SB), wat betekent dat het uitstekende bescherming biedt tegen vallende objecten en stoten. Dit maakt het bijzonder geschikt voor werkomgevingen zoals bouwplaatsen, magazijnen en fabrieken waar het risico op voetletsel hoog is.

Comfort en Duurzaamheid

Wat deze schoenklomp echt onderscheidt, is de combinatie van comfort en duurzaamheid. De zool is gemaakt van polyurethaan (PU), een materiaal dat bekend staat om zijn schokabsorberende eigenschappen en slijtvastheid. Dit zorgt ervoor dat de drager minder last heeft van vermoeidheid na een lange werkdag en dat de klompen langer meegaan zonder tekenen van slijtage te vertonen.

Hygiëne en Onderhoud

Een ander voordeel van de Gevavi Schoenklomp Next 1230/00 is de gemakkelijk te reinigen eigenschappen. De PU-zool en het synthetische bovenwerk zijn eenvoudig schoon te maken, wat bijdraagt aan een hygiënische werkomgeving. Dit is vooral belangrijk in sectoren zoals de voedingsmiddelenindustrie en gezondheidszorg, waar hygiëne van cruciaal belang is.

Design en Praktisch Gebruik

De Next 1230/00 is niet alleen functioneel, maar heeft ook een modern design dat aansluit bij de esthetische eisen van de hedendaagse professional. Het slip-on ontwerp zorgt ervoor dat de klompen gemakkelijk aan en uit te trekken zijn, wat tijd bespaart en het gebruiksgemak verhoogt. Bovendien zorgt de stevige pasvorm ervoor dat de klompen comfortabel blijven zitten, zelfs bij intensief gebruik.

Conclusie

De Gevavi Schoenklomp Next 1230/00 SB DH PU Zool is een perfecte samensmelting van traditioneel vakmanschap en moderne technologie. Voor professionals die op zoek zijn naar betrouwbare, comfortabele en duurzame bescherming voor hun voeten, biedt deze schoenklomp een uitstekende oplossing. Of het nu gaat om de bouw, industrie of gezondheidszorg, deze schoenklomp is ontworpen om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende werkomgevingen.

Met de Next 1230/00 zet Gevavi een nieuwe standaard in de wereld van werkschoenen, waarbij ze bewijzen dat innovatie en traditie hand in hand kunnen gaan om een product te creëren dat zowel functioneel als stijlvol is.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.