Anderen kozen ook

  • Cofra Veiligheidsschoen Tallin S3

    41,99

  • Cofra Brigitte Dames Hoog S3

    72,99

  • Cofra Land Bis Hoog S3

    83,99

  • Cofra Block Hoog S3

    95,99

Redbrick Sophia S3

91,99

Op voorraad

Categories: , SKU: N/A

Beschrijving

Redbrick Sophia S3

De Redbrick Sophia S3 is een hoogwaardig veiligheidsschoenmodel dat speciaal ontworpen is voor professionele omgevingen waar zowel comfort als bescherming cruciaal zijn. Deze schoen valt onder de S3 veiligheidsnorm, wat betekent dat hij voldoet aan strikte eisen voor zowel veiligheid als functionaliteit. Hier volgt een gedetailleerde beschrijving van de kenmerken en voordelen van de Redbrick Sophia S3:

Kenmerken van de Redbrick Sophia S3
  1. Veiligheid en Bescherming:
    • Stalen Neus: De schoen is uitgerust met een stalen neus die bescherming biedt tegen zware voorwerpen die op de voet kunnen vallen. Deze neus voldoet aan de EN ISO 20345 norm, waardoor de schoen bescherming biedt tegen impact en compressie.
    • Antiperforatie Tussenzool: De tussenzool is voorzien van een antiperforatiemateriaal, vaak gemaakt van staal of composiet, dat bescherming biedt tegen scherpe voorwerpen die door de zool kunnen dringen.
  2. Comfort en Ondersteuning:
    • EVA Tussenzool: De schoen heeft een EVA (ethyleen-vinylacetaat) tussenzool die bekend staat om zijn demping en schokabsorberende eigenschappen. Dit helpt bij het verminderen van vermoeidheid bij langdurig staan of lopen.
    • Ademende Voering: De binnenvoering van de schoen is vaak ademend, wat helpt om de voeten droog en comfortabel te houden door vocht af te voeren en een goede luchtcirculatie te bevorderen.
  3. Duurzaamheid en Grip:
    • Rubberen Buitenzool: De buitenzool van de Redbrick Sophia S3 is gemaakt van duurzaam rubber met een slipvaste profiel, wat zorgt voor uitstekende grip en stabiliteit op verschillende ondergronden, waaronder natte en gladde oppervlakken.
    • Slijtvaste Materialen: De bovenzijde van de schoen is vaak vervaardigd uit hoogwaardig leer of synthetische materialen die zowel slijtvast als gemakkelijk schoon te maken zijn.
  4. Design en Functionaliteit:
    • Modern Design: De Redbrick Sophia S3 heeft een eigentijds en stijlvol ontwerp, wat betekent dat je er niet alleen goed uitziet op de werkvloer, maar ook dat je schoen geschikt is voor een breed scala aan professionele omgevingen.
    • Verstelbare Veters: De schoen beschikt over een vetersluiting waarmee je de pasvorm kunt aanpassen voor een optimale ondersteuning en comfort.
Voordelen van de Redbrick Sophia S3
  • Veiligheid: De combinatie van een stalen neus en antiperforatie tussenzool biedt uitgebreide bescherming tegen veel voorkomende risico’s op de werkplek.
  • Comfort: Dankzij de EVA tussenzool en ademende voering is de schoen ontworpen om langdurig comfort te bieden, zelfs tijdens intensieve werkuren.
  • Duurzaamheid: De gebruik van hoogwaardige materialen en robuuste constructie draagt bij aan de lange levensduur van de schoen, wat zorgt voor een goede investering op de lange termijn.
  • Stijl: Het moderne ontwerp maakt de Redbrick Sophia S3 niet alleen functioneel maar ook esthetisch aantrekkelijk, wat een pluspunt is voor professionals die zowel comfort als een professionele uitstraling wensen.
Conclusie

De Redbrick Sophia S3 veiligheidsschoen is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van veiligheid, comfort en stijl. Met zijn robuuste ontwerp en hoogwaardige materialen biedt deze schoen de bescherming die nodig is voor diverse professionele omgevingen, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een hoog niveau van draagcomfort. Of je nu werkt in de bouw, industrie of een andere sector waar veiligheid van belang is, de Redbrick Sophia S3 kan een waardevolle aanvulling zijn op je werkkleding.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Kleur

Groen

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.