Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Gevavi Schoenklomp Next 1550/00 DH PU Zool

67,99

Op voorraad

Categories: , SKU: N/A

Beschrijving

Gevavi Schoenklomp Next 1550/00 DH PU Zool

De Gevavi Schoenklomp Next 1550/00 DH met PU zool combineert de traditionele voordelen van klompen met moderne technologieën om zowel comfort als veiligheid te bieden. Deze schoenklomp is ideaal voor professionals die werken in omgevingen waar langdurig staan en lopen vereist is, zoals in de gezondheidszorg, horeca, en lichte industrie.

Kenmerken van de Gevavi Schoenklomp Next 1550/00 DH:

1. PU Zool:

  • Flexibiliteit en Demping: De polyurethaan (PU) zool biedt uitstekende flexibiliteit en demping, wat helpt om de impact op de voeten en gewrichten te verminderen tijdens langdurig staan en lopen.
  • Antislip: De zool is ontworpen met een antislipprofiel dat extra grip en stabiliteit biedt op diverse ondergronden, waardoor het risico op uitglijden en vallen vermindert.

2. Bovenwerk:

  • Hoogwaardig Leer: Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer dat zowel duurzaam als comfortabel is. Leer heeft het vermogen om zich aan te passen aan de vorm van de voet, wat bijdraagt aan een betere pasvorm en meer comfort.
  • Gemakkelijk Onderhoud: Het leren bovenwerk is eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, wat de schoenklomp ideaal maakt voor gebruik in omgevingen waar hygiëne belangrijk is.

3. Comfort:

  • Ergonomisch Ontwerp: De Gevavi Next 1550/00 DH is ergonomisch ontworpen om een goede ondersteuning te bieden aan de voetboog en hiel, waardoor vermoeidheid en ongemak worden verminderd, zelfs na lange werkdagen.
  • Ademend: Het gebruik van ademende materialen helpt om de voeten koel en droog te houden, wat het draagcomfort verder verhoogt.

4. Veiligheid:

  • Beschermende Neus: Deze schoenklomp is uitgerust met een beschermende neus die extra veiligheid biedt tegen stoten en impact, wat vooral belangrijk is in omgevingen waar zware voorwerpen aanwezig kunnen zijn.
  • Schokabsorptie: De PU zool biedt uitstekende schokabsorptie, wat helpt om de belasting op de voeten en gewrichten te verminderen, vooral op harde ondergronden.

5. Praktisch en Stijlvol:

  • Modern Ontwerp: De Next 1550/00 DH combineert een modern en stijlvol ontwerp met de praktische voordelen van traditionele klompen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel professionele als persoonlijke gebruik.
  • Gemakkelijk aan- en uittrekken: De open hiel maakt het gemakkelijk om de klompen snel aan en uit te trekken, wat ideaal is voor werkomgevingen waar vaak van schoenen gewisseld moet worden.

Toepassingen:

De Gevavi Schoenklomp Next 1550/00 DH met PU zool is perfect voor professionals in sectoren zoals gezondheidszorg, horeca, en lichte industrie. De combinatie van comfort, veiligheid en duurzaamheid maakt deze klompen een betrouwbare keuze voor dagelijks gebruik in veeleisende werkomgevingen.

Conclusie:

De Gevavi Schoenklomp Next 1550/00 DH met PU zool biedt een uitstekende balans tussen traditioneel vakmanschap en moderne technologie. Met hun hoogwaardige materialen, ergonomische ontwerp en praktische kenmerken zijn deze schoenklompen de ideale keuze voor professionals die op zoek zijn naar betrouwbaar en comfortabel schoeisel voor dagelijks gebruik.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.