Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Redbrick Bronze Sneaker Laag S3

104,95

Op voorraad

Categories: , SKU: N/A

Beschrijving

Redbrick Bronze Sneaker Laag S3

Redbrick staat bekend om zijn innovatieve benadering van veiligheidsschoenen, en de Redbrick Bronze Sneaker Laag S3 is daar een uitstekend voorbeeld van. Deze sneaker combineert stijlvol design met hoogwaardige veiligheidskenmerken, waardoor het een populaire keuze is voor professionals die comfort, bescherming en een eigentijdse uitstraling willen combineren in hun werkschoenen.

Kenmerken van de Redbrick Bronze Sneaker Laag S3:

1. Veiligheid: De Redbrick Bronze Sneaker Laag S3 voldoet aan de S3 veiligheidsnormen, wat betekent dat hij voorzien is van een beschermende composiet neus en een flexibele antiperforatie tussenzool. Dit biedt bescherming tegen impact en penetratie van scherpe voorwerpen.

2. Comfort: Met een sportief en lichtgewicht ontwerp biedt deze sneaker uitstekend draagcomfort gedurende de hele werkdag. De binnenvoering is ademend en zorgt voor een goede ventilatie, wat oververhitting van de voeten voorkomt.

3. Duurzaamheid: De Redbrick Bronze Sneaker Laag S3 is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leer en mesh, wat zorgt voor duurzaamheid en lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik in diverse werkomgevingen.

4. Stijlvol ontwerp: Naast zijn functionele eigenschappen heeft deze sneaker een eigentijds design dat goed past bij moderne werkkleding. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een sportieve uitstraling die zowel op de werkvloer als daarbuiten kan worden gedragen.

5. Geschikt voor diverse sectoren: Of je nu werkt in de bouw, logistiek, industrie of een andere sector waar veiligheidsschoenen vereist zijn, de Redbrick Bronze Sneaker Laag S3 biedt de nodige bescherming en comfort voor een optimale werkdag.

Kortom, de Redbrick Bronze Sneaker Laag S3 is een uitstekende keuze voor professionals die op zoek zijn naar veiligheidsschoenen die niet alleen voldoen aan strenge veiligheidsnormen, maar ook comfortabel en stijlvol zijn. Met zijn combinatie van veiligheid, comfort en design biedt deze sneaker alles wat je nodig hebt voor een veilige en productieve werkdag.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.