Anderen kozen ook

  • Terrax Workwear Terratrend Heren Pet 8724

    14,99

  • Terrax Workwear Terrax Cap 70580-1048

    8,99

  • Terrax Workwear Terrax Pet 70735-6438

    14,99

  • Jomos Sandaal 56010

    71,99

BeachyFeet Heren Teenslippers Puntos Rojos

22,49

Op voorraad

Categories: , SKU: N/A

Beschrijving

BeachyFeet Heren Teenslippers Puntos Rojos

Het dragen van comfortabele en stijlvolle teenslippers kan een verademing zijn tijdens warme zomerdagen, vooral als ze de levendige stijl van BeachyFeet Heren Teenslippers Puntos Rojos hebben. Deze teenslippers combineren functionaliteit met een opvallend ontwerp, waardoor ze een favoriet zijn voor casual dagen op het strand, zwembad of gewoon thuis.

Kenmerken van BeachyFeet Heren Teenslippers Puntos Rojos:

1. Ontwerp en stijl: De Puntos Rojos teenslippers van BeachyFeet zijn ontworpen met een speels en levendig patroon dat direct de aandacht trekt. De rode puntjes op de slippers zorgen voor een frisse en zomerse uitstraling, perfect voor ontspannen dagen in de zon.

2. Comfortabel draaggemak: De teenslippers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt aan de voeten. Ze bieden een comfortabele pasvorm en zijn licht van gewicht, waardoor ze ideaal zijn voor lange wandelingen langs de waterkant of gewoon voor dagelijks gebruik.

3. Duurzaamheid: BeachyFeet besteedt aandacht aan duurzaamheid, waardoor deze teenslippers lang meegaan zonder aan kwaliteit in te boeten. De stevige zool zorgt voor grip en stabiliteit, terwijl het materiaal bestand is tegen slijtage door gebruik.

4. Geschikt voor verschillende gelegenheden: Of je nu naar het strand gaat, een dagje aan het zwembad doorbrengt of gewoon thuis ontspant, de BeachyFeet Heren Teenslippers Puntos Rojos bieden de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit voor elke zomerse activiteit.

5. Milieubewust: BeachyFeet streeft naar milieubewuste productiepraktijken, wat betekent dat hun teenslippers niet alleen goed aanvoelen voor je voeten, maar ook goed voor het milieu zijn.

Kortom, met hun levendige ontwerp, comfortabele pasvorm en duurzame constructie zijn de BeachyFeet Heren Teenslippers Puntos Rojos een must-have voor mannen die op zoek zijn naar zomerse stijl en comfort. Geniet van elke stap met deze trendy en functionele teenslippers, waar je ook bent.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

41/42, 43/44, 45/46

Kleur

Rood

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.