Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Atlas Runner 155 S1P

120,99

Op voorraad

Categories: , , SKU: N/A

Beschrijving

Atlas Runner 155 S1P

De Atlas Runner 155 S1P is een moderne veiligheidsschoen die ontworpen is voor professionals die zowel bescherming als comfort nodig hebben. Deze schoen voldoet aan de S1P veiligheidsnormen, wat betekent dat hij een antiperforatiezool en een beschermende neus heeft, die bescherming biedt tegen scherpe objecten en impact.

Kenmerken van de Atlas Runner 155 S1P:

1. Veiligheid:

  • Beschermende Neus: De schoen is uitgerust met een stalen of composiet neus die bescherming biedt tegen vallende voorwerpen en stoten.
  • Antiperforatiezool: De zool beschermt de voet tegen het binnendringen van scherpe voorwerpen, zoals spijkers en scherven.

2. Comfort:

  • Ademend Materiaal: Het bovenwerk is gemaakt van ademende materialen, wat zorgt voor een goede ventilatie en voorkomt dat de voeten oververhit raken.
  • Lichtgewicht: De schoen is licht van gewicht, wat vermoeidheid vermindert en het draagcomfort gedurende de werkdag verhoogt.

3. Functionaliteit:

  • Antislipzool: De zool heeft een antislipprofiel dat extra grip biedt op verschillende ondergronden, wat de veiligheid vergroot.
  • Schokabsorptie: De tussenzool biedt uitstekende schokabsorptie, wat de belasting op de voeten en gewrichten vermindert.

4. Duurzaamheid:

  • Slijtvaste Materialen: De Atlas Runner 155 S1P is gemaakt van hoogwaardige, slijtvaste materialen die zorgen voor een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik.

Toepassingen:

Deze schoen is ideaal voor gebruik in lichte industrie, logistiek en magazijnwerk, waar zowel bescherming als comfort essentieel zijn. Dankzij het sportieve ontwerp en de praktische kenmerken is de Atlas Runner 155 S1P een uitstekende keuze voor professionals die hoge eisen stellen aan hun werkschoenen.

Conclusie:

De Atlas Runner 155 S1P biedt een perfecte balans tussen veiligheid, comfort en duurzaamheid. Met zijn geavanceerde beschermingsfuncties en comfortabele ontwerp is deze schoen een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige veiligheidsschoenen voor dagelijks gebruik.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.