Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Atlas Schoen GTX 983 XP BOA Hoog S3

173,99

Op voorraad

Categories: , , SKU: N/A

Beschrijving

Atlas Schoen GTX 983 XP BOA Hoog S3

De Atlas Schoen GTX 983 XP BOA Hoog S3 is een indrukwekkende keuze voor professionals die zowel veiligheid als comfort nodig hebben in uitdagende werkomstandigheden. Deze schoen is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen van de werkplek, met een focus op bescherming, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Ongeëvenaarde Veiligheid

Als het gaat om veiligheid, biedt de Atlas GTX 983 XP BOA Hoog S3 een uitstekende bescherming. De schoen voldoet aan de S3-norm, wat betekent dat hij bestand is tegen zowel scherpe voorwerpen als impact. De versterkte neus en de stevige tussenzool zorgen voor een optimale bescherming tegen vallende objecten en scherpe voorwerpen op de werkvloer. Bovendien biedt de antislipzool uitstekende grip op verschillende ondergronden, wat de kans op uitglijden en vallen vermindert.

Geavanceerde GTX Technologie

Een van de opvallende kenmerken van deze schoen is de GTX-technologie, die zorgt voor waterdichtheid en ademend vermogen. Dit betekent dat je voeten droog blijven, zelfs bij natte omstandigheden, terwijl de schoenen ook goed ventileren. Deze technologie draagt bij aan een comfortabelere werkdag, omdat je voeten minder snel warm of vochtig aanvoelen, zelfs bij intensief gebruik.

BOA Sluitsysteem: Eenvoud en Precisie

Het BOA-sluitsysteem is een van de grootste innovaties in de Atlas GTX 983 XP. Dit systeem maakt gebruik van een draaisluiting die een nauwkeurige en gelijkmatige verdeling van de druk mogelijk maakt. Hierdoor kun je de schoenen snel en eenvoudig aanpassen aan je voeten, zelfs tijdens het werk. Het BOA-systeem is duurzaam en onderhoudsvriendelijk, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over veters die losraken of knopen die lastig vast te maken zijn.

Hoogwaardige Materialen en Comfort

De Atlas GTX 983 XP is vervaardigd uit hoogwaardig leer en andere robuuste materialen die bijdragen aan de duurzaamheid van de schoen. Het leer is niet alleen sterk, maar ook flexibel en ademend, wat zorgt voor een goede pasvorm en comfort. De schoen is ook voorzien van een schokabsorberende binnenzool die het draagcomfort verder verhoogt, wat vooral belangrijk is tijdens lange werkdagen of bij het werken op harde oppervlakken.

Ideaal voor Diverse Werkomgevingen

Dankzij zijn robuuste ontwerp en geavanceerde technologieën is de Atlas Schoen GTX 983 XP BOA Hoog S3 geschikt voor een breed scala aan werkomgevingen. Of je nu werkzaam bent in de bouw, industrie, logistiek of een andere sector waar veiligheid een topprioriteit is, deze schoenen bieden de bescherming en het comfort die je nodig hebt om je werk goed uit te voeren.

Conclusie

De Atlas Schoen GTX 983 XP BOA Hoog S3 is een topkeuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige, comfortabele en duurzame werkboot. Met zijn geavanceerde BOA-sluitsysteem, waterdichte GTX-technologie en hoogwaardige materialen, biedt deze schoen alles wat je nodig hebt om effectief en veilig te werken in de meest veeleisende omstandigheden. Of je nu lange uren op je voeten staat of werkt in moeilijke omstandigheden, de Atlas GTX 983 XP zal je niet teleurstellen.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.