Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Atlas Schoen Runner 95 S3

116,99

Op voorraad

Categories: , , SKU: N/A

Beschrijving

Atlas Schoen Runner 95 S3

Ben je op zoek naar een stevige, betrouwbare en stijlvolle werkoutfit? Maak kennis met de Atlas Schoen Runner 95 S3 – de ultieme combinatie van veiligheid, comfort en design!

Ongeëvenaarde Bescherming

De Atlas Schoen Runner 95 S3 is ontworpen om jou te beschermen in elke werkomgeving. Met zijn S3 veiligheidsklasse voldoet deze schoen aan de hoogste normen voor veiligheid. De stalen neus biedt uitstekende bescherming tegen vallende voorwerpen, terwijl de antiperforatiezool je voeten beschermt tegen scherpe objecten op de grond. Of je nu in een bouwplaats werkt of in een magazijn, je kunt erop vertrouwen dat je voeten goed beschermd zijn.

Maximale Comfort en Ventilatie

Comfort is cruciaal als je lange uren op je voeten staat, en de Runner 95 S3 levert precies dat. De schoen is uitgerust met een ademend mesh-bovenwerk dat zorgt voor optimale ventilatie. Dit houdt je voeten koel en droog, zelfs tijdens de warmste dagen. De ademende voering en de ergonomische inlegzool maken elke stap een plezierige ervaring, zodat je je kunt concentreren op je werk zonder je zorgen te maken over ongemakkelijke voeten.

Superieure Grip en Stabiliteit

Veiligheid betekent niet alleen bescherming tegen vallen en stoten, maar ook grip op diverse ondergronden. De Runner 95 S3 beschikt over een slijtvast rubberen zool met een geavanceerd profiel dat uitstekende grip biedt op zowel natte als droge oppervlakken. Of je nu op een gladde vloer of op een ruw terrein loopt, je zult merken dat deze schoen je een betrouwbare en stabiele basis biedt.

Trendy en Professioneel Design

Wie zegt dat je niet veilig en stijlvol kunt zijn? De Atlas Schoen Runner 95 S3 heeft een strak en modern design dat zowel professioneel als modieus is. Het design is niet alleen functioneel maar ook esthetisch aantrekkelijk, waardoor je er niet alleen goed uitziet, maar je ook goed voelt tijdens je werk.

Duurzaamheid en Kwaliteit

De Atlas Schoen Runner 95 S3 is gebouwd om lang mee te gaan. Met hoogwaardige materialen en een robuuste constructie is deze schoen bestand tegen de meest veeleisende omstandigheden. Je investering in deze schoen is een investering in langdurige prestaties en betrouwbaarheid.

Jouw Ideale Werkpartner

Kortom, de Atlas Schoen Runner 95 S3 is de ideale keuze voor elke professional die op zoek is naar een combinatie van veiligheid, comfort en stijl. Met zijn ongeëvenaarde bescherming, superieure grip en moderne design, til je je werkervaring naar een hoger niveau. Waar wacht je nog op? Maak je werkdag aangenamer en veiliger met de Atlas Schoen Runner 95 S3!


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Zwart/Grijs

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.