Anderen kozen ook

  • Blaklader Schildersshort met stretch 10991330 Wit/Donkergrijs

    96,99

  • Blaklader Blåkläder Short High-Vis 15351811 High-Vis Oranje

    103,99

  • Blaklader Blåkläder High-Vis short 15961811 Zwart/High-Vis Geel

    144,99

  • Blaklader Blåkläder Schildersshort met stretch X1900 19111000 Wit/zwart

    115,99

Blaklader Blåkläder Werkbroek High-Vis zonder spijkerzakken 15661811 High-Vis Oranje/Medium Grijs

107,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Blaklader Blåkläder Werkbroek High-Vis zonder spijkerzakken 15661811 High-Vis Oranje/Medium Grijs

In de wereld van professionele werkkleding draait alles om veiligheid, comfort en functionaliteit. En als je op zoek bent naar een topkwaliteit werkbroek die al deze elementen perfect combineert, dan hoef je niet verder te zoeken. Maak kennis met de Blåkläder Werkbroek High-Vis zonder spijkerzakken, model 15661811 in de opvallende kleurcombinatie High-Vis Oranje/Medium Grijs!

Maximale Zichtbaarheid voor Veiligheid

Veiligheid op de werkvloer is van het grootste belang, en deze werkbroek zorgt ervoor dat je altijd opvalt, ongeacht de omstandigheden. De heldere High-Vis Oranje kleur, in combinatie met de reflecterende details, biedt uitstekende zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht of slecht weer. Of je nu op een drukke bouwplaats werkt of in een omgeving met veel verkeer, deze broek helpt je veilig en zichtbaar te blijven.

Comfort en Functionaliteit in Perfecte Harmonie

Naast veiligheid biedt de Blåkläder Werkbroek ook ongeëvenaard comfort. Het ademende en duurzame materiaal zorgt ervoor dat je je vrij kunt bewegen zonder concessies te doen aan je comfort. De stof is ontworpen om bestand te zijn tegen de dagelijkse slijtage van zware werkzaamheden, terwijl het tegelijkertijd zacht aanvoelt op je huid.

De werkbroek is voorzien van een ergonomische pasvorm die je maximale bewegingsvrijheid biedt, wat essentieel is voor die lange werkdagen. Dankzij de slimme ontwerpdetails, zoals de verstelbare tailleband en de versterkte kniestukken, voel je je altijd op je gemak, ongeacht de werkzaamheden die je uitvoert.

Stijlvol en Professioneel

Een goede werkbroek hoeft niet alleen functioneel te zijn; hij kan ook stijlvol zijn! De combinatie van High-Vis Oranje met Medium Grijs zorgt voor een moderne en professionele uitstraling. Deze kleurencombinatie is niet alleen praktisch voor zichtbaarheid, maar ziet er ook nog eens professioneel uit. Of je nu op de bouwplaats, in een magazijn of op een andere werkplek bent, je zult er altijd verzorgd en representatief uitzien.

Kwaliteit en Duurzaamheid van Blåkläder

Blåkläder staat bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en duurzame producten, en deze werkbroek is daar een perfect voorbeeld van. Elk detail is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om aan de strengste eisen te voldoen. De robuuste materialen en de uitstekende afwerking zorgen ervoor dat deze broek lang meegaat, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Samengevat

De Blåkläder Werkbroek High-Vis zonder spijkerzakken 15661811 in High-Vis Oranje/Medium Grijs is de ideale keuze voor iedereen die veiligheid, comfort en stijl waardeert. Met zijn uitstekende zichtbaarheid, comfortabele pasvorm en duurzame kwaliteit is deze werkbroek een echte aanwinst voor elke professional. Waar je ook werkt, je kunt erop vertrouwen dat je met deze werkbroek zowel veilig als comfortabel bent.

Investeer in je veiligheid en werkplezier met de Blåkläder Werkbroek High-Vis – jouw betrouwbare partner op de werkvloer!


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64

Kleur

High Vis Oranje/Medium Grijs

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.