Anderen kozen ook

  • Blaklader Schildersshort met stretch 10991330 Wit/Donkergrijs

    96,99

  • Blaklader Blåkläder Short High-Vis 15351811 High-Vis Oranje

    103,99

  • Blaklader Blåkläder High-Vis short 15961811 Zwart/High-Vis Geel

    144,99

  • Blaklader Blåkläder Schildersshort met stretch X1900 19111000 Wit/zwart

    115,99

Blaklader Blåkläder Dames werkbroek High-Vis met spijkerzakken 71561811 High-Vis Oranje/Marineblauw

112,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Blaklader Blåkläder Dames werkbroek High-Vis met spijkerzakken 71561811 High-Vis Oranje/Marineblauw

Heb je ooit gedacht dat werkbroek en mode geen vrienden konden zijn? Denk dan nog eens goed na! De Blåkläder Dames Werkbroek High-Vis met spijkerzakken 71561811 in het opvallende High-Vis Oranje/Marineblauw breekt alle regels en bewijst dat veiligheid en stijl hand in hand kunnen gaan. Of je nu een professional bent in de bouw, de industrie of een andere uitdagende sector, deze werkbroek zorgt ervoor dat je niet alleen goed zichtbaar, maar ook stijlvol gekleed bent.

Stralend in High-Vis Oranje

Met een feloranje kleur die je niet over het hoofd kunt zien, biedt deze werkbroek niet alleen een modieuze uitstraling, maar ook een ongeëvenaarde zichtbaarheid. De reflecterende details zorgen ervoor dat je opvalt in elke werkomgeving, zelfs bij weinig licht of slecht weer. Veiligheid staat voorop, en met de Blåkläder High-Vis werkbroek ben je verzekerd van maximale zichtbaarheid op de werkvloer.

Robuust en Praktisch

De Blåkläder Dames Werkbroek High-Vis is niet alleen ontworpen om op te vallen, maar ook om te presteren. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze broek uitstekende duurzaamheid en slijtvastheid. De combinatie van polyester en katoen zorgt voor een comfortabele pasvorm die de hele dag meegaat, ongeacht de klus die je aanpakt. De spijkerzakken zijn een extra pluspunt – perfect voor het veilig opbergen van je gereedschap en accessoires. Ze zijn stevig en functioneel, zodat je altijd binnen handbereik hebt wat je nodig hebt.

Perfecte Pasvorm voor Elke Vrouw

Deze werkbroek is speciaal ontworpen met een vrouwelijke snit, waardoor hij niet alleen functioneel maar ook flatterend is. Geen compromissen tussen comfort en stijl! De verstelbare taille en de ergonomische pasvorm zorgen ervoor dat de broek perfect aansluit, zelfs tijdens de meest veeleisende taken. Je zult versteld staan van hoe goed deze broek meebeweegt met je lichaam, wat zorgt voor ultiem draagcomfort zonder in te boeten op functionaliteit.

Een Must-Have voor Elke Werkplaats

Of je nu een ervaren vakman bent of net begint in de sector, de Blåkläder Dames Werkbroek High-Vis met spijkerzakken 71561811 is een essentiële toevoeging aan je werkoutfit. De combinatie van veiligheid, stijl en functionaliteit maakt deze broek tot een waardevolle investering. Waarom kiezen tussen zichtbaar en stijlvol als je beide kunt hebben?

Investeer in jouw veiligheid en comfort met de Blåkläder Dames Werkbroek High-Vis. Maak een statement op de werkvloer en laat zien dat je zowel professioneel als modebewust bent. En vergeet niet: als het om werk gaat, is de Blåkläder werkbroek jouw beste partner in crime!


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50

Kleur

High-Vis Oranje/Marineblauw

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.