Anderen kozen ook

  • Blaklader Schildersshort met stretch 10991330 Wit/Donkergrijs

    96,99

  • Blaklader Blåkläder Short High-Vis 15351811 High-Vis Oranje

    103,99

  • Blaklader Blåkläder High-Vis short 15961811 Zwart/High-Vis Geel

    144,99

  • Blaklader Blåkläder Schildersshort met stretch X1900 19111000 Wit/zwart

    115,99

Blaklader Blåkläder Winterwerkbroek High-Vis 18621811 High-Vis Geel/Marineblauw

107,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Blaklader Blåkläder Winterwerkbroek High-Vis 18621811 High-Vis Geel/Marineblauw

De wintermaanden kunnen voor veel werkers een uitdaging zijn, vooral wanneer het gaat om het behoud van zichtbaarheid en comfort. De Blåkläder Winterwerkbroek High-Vis 18621811 in de opvallende kleuren geel en marineblauw biedt een uitstekende oplossing voor deze problemen. Dit artikel onderzoekt de kenmerken, voordelen en toepassingen van deze hoogwaardige werkbroek.

Kenmerken en Ontwerp

De Blåkläder Winterwerkbroek High-Vis 18621811 is ontworpen met de hoogste normen voor veiligheid en comfort in gedachten. Enkele opvallende kenmerken zijn:

  • Hoogwaardige Materiaalkeuze: De broek is gemaakt van een duurzame polyester-katoen mix, wat zorgt voor een goede balans tussen stevigheid en ademend vermogen. Het materiaal is behandeld om waterafstotend te zijn, wat extra bescherming biedt tegen regen en sneeuw.
  • Hoge Zichtbaarheid: De broek komt in een felle gele kleur met marineblauwe accenten, wat de zichtbaarheid verhoogt, zelfs in slechte weersomstandigheden of bij weinig licht. Reflecterende strips over de broek zorgen voor extra zichtbaarheid, wat essentieel is voor veiligheid op de werkplek.
  • Isolatie en Warmte: Voor winterse omstandigheden is isolatie cruciaal. De Blåkläder werkbroek is gevoerd met een warme vulling die zorgt voor uitstekende thermische isolatie zonder dat het bulky aanvoelt. Dit houdt de drager warm en comfortabel, zelfs bij lage temperaturen.
  • Praktische Details: De broek is uitgerust met meerdere zakken, waaronder opbergzakken met ritssluitingen en zakken voor gereedschap. Dit biedt handige opbergruimte voor essentiële items en gereedschap, waardoor je alles binnen handbereik hebt tijdens het werk.
  • Verstelbaarheid en Pasvorm: De taille van de broek is verstelbaar met een elastische band en klittenbandsluitingen, wat zorgt voor een goede pasvorm voor verschillende lichaamstypes. De broekspijpen zijn voorzien van versterkte kniestukken, die extra bescherming en comfort bieden bij het knielen of bukken.
Voordelen
  1. Verbeterde Veiligheid: De hoge zichtbaarheid van de broek is een groot voordeel voor werkplekken waar veiligheid prioriteit is. De felle kleuren en reflecterende strips maken de drager beter zichtbaar voor andere werknemers en voertuigen.
  2. Uitstekend Comfort: Dankzij de hoogwaardige isolatie en het ademende materiaal biedt de broek comfort gedurende lange werkdagen in koude omstandigheden. Dit vermindert vermoeidheid en verhoogt de efficiëntie op de werkplek.
  3. Duurzaamheid: De gebruikte materialen en afwerkingen zijn ontworpen om de slijtage van dagelijks gebruik te weerstaan, waardoor de broek een langdurige investering is voor werkplekken die veel van hun werkkleding eisen.
  4. Praktisch Ontwerp: Met de vele opbergvakken en de verstelbare taille, biedt de broek niet alleen bescherming en comfort, maar ook functionaliteit die het werk vergemakkelijkt.
Toepassingen

De Blåkläder Winterwerkbroek High-Vis 18621811 is ideaal voor een breed scala aan werkplekken, vooral die waar zichtbaarheid en bescherming tegen de elementen cruciaal zijn. Dit omvat bouwplaatsen, wegenonderhoud, logistiek, en andere industriële omgevingen. De combinatie van veiligheid, comfort en praktische functionaliteit maakt deze broek tot een uitstekende keuze voor professionals die in winterse omstandigheden werken.

Conclusie

De Blåkläder Winterwerkbroek High-Vis 18621811 in geel en marineblauw is een uitstekende keuze voor wie veiligheid, comfort en duurzaamheid belangrijk vindt. Met zijn hoogwaardige materialen, verhoogde zichtbaarheid en praktische ontwerpkenmerken, biedt deze werkbroek alles wat nodig is om effectief en veilig te kunnen werken in de wintermaanden. Voor wie op zoek is naar betrouwbare en functionele winterkleding, is deze werkbroek een waardevolle aanvulling op de werkkledingcollectie.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

C146, C148, C150, C152, C154, C156, C44, C46, C48, C50, C52, C54, C56, C58, C60, D100, D104, D108, D112, D116, D120, D124, D128, D84, D88, D92, D96

Kleur

High Vis Geel/Marineblauw

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.