Anderen kozen ook

  • Blaklader Schildersshort met stretch 10991330 Wit/Donkergrijs

    96,99

  • Blaklader Blåkläder Short High-Vis 15351811 High-Vis Oranje

    103,99

  • Blaklader Blåkläder High-Vis short 15961811 Zwart/High-Vis Geel

    144,99

  • Blaklader Blåkläder Schildersshort met stretch X1900 19111000 Wit/zwart

    115,99

Blaklader Blåkläder Industrie werkbroek stretch met kniezakken 14481832 Zwart

79,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Blaklader Blåkläder Industrie werkbroek stretch met kniezakken 14481832 Zwart

Als je op zoek bent naar een werkbroek die zowel comfort als functionaliteit biedt, dan is de Blåkläder Industrie werkbroek stretch met kniezakken (model 14481832) een uitstekende keuze. Deze werkbroek, in de elegante kleur zwart, is ontworpen om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende professionals.

Optimale Comfort en Beweeglijkheid

Een van de opvallendste kenmerken van deze werkbroek is de stretchstof die is gebruikt. De combinatie van elastische materialen zorgt voor een ongeëvenaard comfort en uitstekende bewegingsvrijheid. Of je nu bezig bent met zware tillen, knielen, of simpelweg lange uren werkt, de Blåkläder werkbroek volgt elke beweging soepel. De stretch biedt niet alleen comfort, maar ook een perfecte pasvorm die de broek op zijn plaats houdt zonder te knellen.

Stevigheid en Duurzaamheid

Naast het comfort, staat deze werkbroek bekend om zijn robuuste bouw. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt de Blåkläder werkbroek een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik. De verstevigde kniezakken zijn een ander belangrijk aspect. Ze zijn speciaal ontworpen om de knieën extra te beschermen, wat essentieel is voor iedereen die regelmatig knielt. Deze zakken zijn ook voorzien van versterkingen, waardoor ze bestand zijn tegen slijtage en de belasting van verschillende werkzaamheden.

Praktische Functionaliteit

De Blåkläder Industrie werkbroek biedt niet alleen comfort en duurzaamheid, maar ook praktische functionaliteit. De broek beschikt over meerdere zakken, inclusief een handige dijbeenzak en gereedschapszakken, waardoor je al je benodigdheden binnen handbereik hebt. De zakken zijn ontworpen met een optimaal overzicht en toegang, zodat je snel en efficiënt kunt werken.

Stijlvol en Professioneel

Met zijn strakke zwarte ontwerp ziet de werkbroek er niet alleen professioneel uit, maar past hij ook bij verschillende werkomgevingen. De moderne uitstraling zorgt ervoor dat je er netjes uitziet, zelfs na een lange dag op de werkvloer.

Conclusie

De Blåkläder Industrie werkbroek stretch met kniezakken 14481832 in zwart biedt een combinatie van comfort, stevigheid en praktische functionaliteit. Of je nu in de bouw, de industrie, of een ander vakgebied werkt waar een betrouwbare werkbroek vereist is, deze broek is een uitstekende keuze. Met zijn hoogwaardige materialen en doordachte ontwerp, is het een investering in zowel je comfort als je werkprestaties.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.