Anderen kozen ook

  • Blaklader Schildersshort met stretch 10991330 Wit/Donkergrijs

    96,99

  • Blaklader Blåkläder Short High-Vis 15351811 High-Vis Oranje

    103,99

  • Blaklader Blåkläder High-Vis short 15961811 Zwart/High-Vis Geel

    144,99

  • Blaklader Blåkläder Schildersshort met stretch X1900 19111000 Wit/zwart

    115,99

Blaklader Blåkläder Werkbroek met stretch High-Vis 15521811 High-Vis Oranje/Medium Grijs

123,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Blaklader Blåkläder Werkbroek met stretch High-Vis 15521811 High-Vis Oranje/Medium Grijs

De Blåkläder Werkbroek met Stretch High-Vis 15521811 is meer dan alleen een stuk werkkleding. Het is een belichaming van veiligheid, comfort en functionaliteit, speciaal ontworpen voor professionals die zowel zichtbaar als comfortabel willen zijn op de werkplek. Met zijn opvallende kleuren en slimme ontwerp is deze werkbroek een must-have voor iedereen die werkt in omstandigheden waar zichtbaarheid cruciaal is.

Onmiskenbare Zichtbaarheid

Een van de meest opvallende kenmerken van de Blåkläder 15521811 is de hoge zichtbaarheid. De werkbroek komt in een heldere oranje kleur met reflecterende strips die ervoor zorgen dat je goed zichtbaar bent, zelfs bij weinig licht of slechte weersomstandigheden. Deze visuele kenmerken voldoen aan de strengste veiligheidseisen, waardoor je gemoedsrust hebt dat je goed zichtbaar bent voor je collega’s en andere weggebruikers.

Optimaal Comfort door Stretchmateriaal

Comfort op de werkvloer is van groot belang, en dat is precies waar de Blåkläder Werkbroek in uitblinkt. Het stretchmateriaal van de broek zorgt voor een perfecte pasvorm en maximale bewegingsvrijheid. Of je nu op de knieën zit, buigt of lange uren staat, deze broek beweegt met je mee. Het elastische materiaal voorkomt ongemakkelijke beperking van bewegingen en draagt bij aan je algehele werkplezier.

Duurzaamheid en Sterkte

De Blåkläder Werkbroek is niet alleen ontworpen voor comfort en zichtbaarheid, maar ook voor duurzaamheid. Gemaakt van sterke materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik, is deze broek ideaal voor zware werkomstandigheden. De verstevigde kniezakken en dubbele naden garanderen een lange levensduur, zelfs bij dagelijks intensief gebruik.

Handige Opbergruimte

Praktische opbergruimte is een ander belangrijk aspect van deze werkbroek. De Blåkläder 15521811 is uitgerust met meerdere zakken, waaronder een handige mobiele telefoontas en opbergzakken met rits. Deze zakken zijn strategisch geplaatst voor gemakkelijke toegang tot je gereedschap en persoonlijke spullen, waardoor je efficiënter kunt werken zonder constant op zoek te zijn naar je benodigdheden.

Ademend en Functioneel

Naast comfort en zichtbaarheid biedt de Blåkläder Werkbroek ook ademend vermogen. Het materiaal is ontworpen om vocht af te voeren en je droog te houden, wat essentieel is voor lange werkdagen. Het ademend vermogen voorkomt oververhitting en houdt je op een aangename temperatuur, zelfs tijdens fysieke inspanningen.

Conclusie: Een Slimme Keuze

De Blåkläder Werkbroek met Stretch High-Vis 15521811 in High-Vis Oranje/Medium Grijs is een slimme keuze voor iedereen die veiligheid en comfort waardeert. Met zijn hoge zichtbaarheid, comfortabele pasvorm, duurzaamheid en praktische opbergruimte biedt deze werkbroek alles wat je nodig hebt om je werk efficiënt en veilig uit te voeren. Of je nu op de bouwplaats werkt, in de logistiek of ergens anders waar zichtbaarheid en functionaliteit belangrijk zijn, deze broek biedt de kwaliteit en prestaties die je verwacht van Blåkläder.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64

Kleur

High-Vis Oranje/Medium Grijs

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.