Anderen kozen ook

  • Blaklader Schildersshort met stretch 10991330 Wit/Donkergrijs

    96,99

  • Blaklader Blåkläder Short High-Vis 15351811 High-Vis Oranje

    103,99

  • Blaklader Blåkläder High-Vis short 15961811 Zwart/High-Vis Geel

    144,99

  • Blaklader Blåkläder Schildersshort met stretch X1900 19111000 Wit/zwart

    115,99

Blaklader Blåkläder Werkbroek met 4-weg stretch 15221645 Zwart/Rood

174,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Blaklader Blåkläder Werkbroek met 4-weg stretch 15221645 Zwart/Rood

In de wereld van werkkleding is functionaliteit de sleutel, maar comfort en stijl spelen ook een cruciale rol. De Blåkläder Werkbroek met 4-weg stretch 15221645 in de opvallende kleuren zwart en rood is een uitstekend voorbeeld van hoe deze elementen samenkomen in één kledingstuk. Deze broek belichaamt de kernwaarden van Blåkläder: kwaliteit, innovatie en een moderne uitstraling.

Ontwerp en Kleur

De Blåkläder 15221645 Werkbroek is ontworpen met een combinatie van zwart en rood, wat niet alleen zorgt voor een moderne en professionele uitstraling, maar ook voor een verhoogde zichtbaarheid op de werkplek. De kleurcombinatie biedt een sterke visuele impact, wat vooral nuttig is voor beroepen waarbij veiligheid en zichtbaarheid essentieel zijn.

Materiaal en Stretch

Een van de meest opvallende kenmerken van deze werkbroek is het gebruik van 4-weg stretchmateriaal. Dit betekent dat de broek in alle richtingen rekbaar is, waardoor maximale bewegingsvrijheid wordt gegarandeerd. Het stretchmateriaal is een combinatie van polyester en elastaan, wat zorgt voor een uitstekende duurzaamheid en een comfortabele pasvorm. Of je nu aan het klussen bent, aan het sjouwen of een andere fysieke taak uitvoert, de broek beweegt met je mee en houdt je vrij van beperkingen.

Functionaliteit

De Blåkläder 15221645 werkbroek is niet alleen ontworpen voor comfort, maar ook voor functionaliteit. De broek is uitgerust met een verscheidenheid aan zakken en opbergvakken, waaronder een speciaal zak voor mobiele telefoons, gereedschap en andere benodigdheden. De versterkte kniestukken zijn ontworpen om extra bescherming en duurzaamheid te bieden op de meest slijtagegevoelige plekken. Dit maakt de broek bijzonder geschikt voor vakmensen die veel op hun knieën werken, zoals loodgieters en tegelzetters.

Duurzaamheid en Onderhoud

Blåkläder staat bekend om zijn robuuste en duurzame werkbroekcollecties, en de 15221645 vormt hierop geen uitzondering. Het gebruikte materiaal is bestand tegen veelvuldig wassen en intensief gebruik zonder zijn vorm of functionaliteit te verliezen. Dit betekent dat je broek er langer als nieuw uitziet en langer meegaat, wat bijdraagt aan de kostenefficiëntie op de lange termijn.

Comfort en Pasvorm

Wat betreft comfort, biedt de Blåkläder 15221645 werkbroek een ergonomisch ontwerp dat past bij de lichaamsbewegingen van de drager. De broek heeft een verstelbare taille en riemlussen, waardoor een persoonlijke en comfortabele pasvorm mogelijk is. Het ademende materiaal helpt ook om de temperatuur te reguleren en houdt je droog, zelfs bij lange werkuren.

Conclusie

De Blåkläder Werkbroek met 4-weg stretch 15221645 in zwart en rood is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van stijl, comfort en functionaliteit in hun werkkleding. Met zijn duurzame materialen, uitgebreide opbergmogelijkheden en flexibele pasvorm biedt deze broek alles wat je nodig hebt voor een productieve werkdag. Of je nu een professional in de bouwsector bent of gewoon iemand die behoefte heeft aan robuuste werkbroek, de Blåkläder 15221645 staat garant voor kwaliteit en prestaties.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62

Kleur

Zwart/Rood

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.