Anderen kozen ook

  • Blaklader Schildersshort met stretch 10991330 Wit/Donkergrijs

    96,99

  • Blaklader Blåkläder Short High-Vis 15351811 High-Vis Oranje

    103,99

  • Blaklader Blåkläder High-Vis short 15961811 Zwart/High-Vis Geel

    144,99

  • Blaklader Blåkläder Schildersshort met stretch X1900 19111000 Wit/zwart

    115,99

Blaklader Blåkläder Industrie werkbroek stretch met kniezakken 14481832 Zwart/Rood

79,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Blaklader Blåkläder Industrie werkbroek stretch met kniezakken 14481832 Zwart/Rood

Voor professionals in de industrie en bouw is de juiste werkkleding essentieel. Het is niet alleen een kwestie van comfort, maar ook van veiligheid en functionaliteit. De Blåkläder Industrie Werkbroek Stretch met Kniezakken 14481832 in de kleur zwart/rood is een perfect voorbeeld van hoe moderne technologie en doordacht design samenkomen om een werkbroek te creëren die aan de hoogste eisen voldoet.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Blåkläder staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, en de 14481832 werkbroek is hier geen uitzondering op. Gemaakt van een stevige maar flexibele mix van katoen en polyester, biedt deze broek een uitzonderlijke slijtvastheid. Het doek is bestand tegen de zwaarste omstandigheden, wat betekent dat deze werkbroek niet snel zal slijten, zelfs niet bij intensief dagelijks gebruik. De verstevigde naden en de extra robuuste ritsen dragen bij aan de duurzaamheid van het kledingstuk, wat ervoor zorgt dat het zijn vorm behoudt en niet snel scheurt.

Flexibiliteit en Comfort

Wat deze werkbroek echt onderscheidt, is het gebruik van stretchmateriaal. Dit zorgt voor maximale bewegingsvrijheid, iets wat essentieel is voor mensen die de hele dag actief zijn. Of je nu knielt, bukt of klimt, de broek beweegt met je mee zonder te knellen of te spannen. Dit verhoogt niet alleen het comfort maar vermindert ook de vermoeidheid tijdens lange werkdagen. De elastische tailleband en de strategisch geplaatste stretchpanelen zorgen ervoor dat de broek goed blijft zitten, ongeacht de bewegingen die je maakt.

Functionele Kniezakken en Opbergruimte

Een ander belangrijk aspect van de Blåkläder 14481832 is de functionaliteit. De werkbroek is uitgerust met kniezakken, die speciaal ontworpen zijn om kniebeschermers in te plaatsen. Deze zakken zijn versterkt met Cordura®, een materiaal dat bekend staat om zijn hoge slijtvastheid, wat extra bescherming biedt tijdens het werken op je knieën. Dit is een onmisbaar kenmerk voor professionals die vaak in dergelijke posities werken, zoals vloerenleggers, installateurs of monteurs.

Daarnaast beschikt de werkbroek over tal van zakken en lussen, wat zorgt voor voldoende opbergruimte voor gereedschap, spijkers, schroeven en andere benodigdheden. De zakken zijn strategisch geplaatst, zodat je gemakkelijk bij je spullen kunt zonder je bewegingen te belemmeren.

Stijl en Zichtbaarheid

Naast de praktische eigenschappen is de Blåkläder 14481832 ook stijlvol vormgegeven. De combinatie van zwart met rode accenten geeft de broek een moderne en professionele uitstraling. Dit is niet alleen een esthetische keuze, maar draagt ook bij aan de zichtbaarheid op de werkplaats, wat de veiligheid verhoogt, vooral in omgevingen met weinig licht.

Conclusie

De Blåkläder Industrie Werkbroek Stretch met Kniezakken 14481832 Zwart/Rood is meer dan alleen een werkbroek; het is een investering in je comfort, veiligheid en productiviteit. Met zijn duurzame materialen, slimme ontwerp en stijlvolle afwerking is deze broek een uitstekende keuze voor iedereen die serieus is over zijn werk. Of je nu in de bouw, industrie of een andere veeleisende sector werkt, deze werkbroek zal je niet teleurstellen.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64

Kleur

Zwart/Rood

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.