Anderen kozen ook

  • Blaklader Schildersshort met stretch 10991330 Wit/Donkergrijs

    96,99

  • Blaklader Blåkläder Short High-Vis 15351811 High-Vis Oranje

    103,99

  • Blaklader Blåkläder High-Vis short 15961811 Zwart/High-Vis Geel

    144,99

  • Blaklader Blåkläder Schildersshort met stretch X1900 19111000 Wit/zwart

    115,99

Blaklader Blåkläder Werkbroek met stretch High-Vis 15521811 High-Vis Oranje/Marineblauw

123,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Blaklader Blåkläder Werkbroek met stretch High-Vis 15521811 High-Vis Oranje/Marineblauw

Voor wie dagelijks het beste van zichzelf moet geven op de werkvloer, is het belangrijk om niet alleen goed voorbereid te zijn, maar ook om te kunnen rekenen op werkkleding die de klus klaart. Met de Blåkläder Werkbroek met Stretch High-Vis 15521811 in High-Vis Oranje/Marineblauw, krijgt u precies dat: een werkbroek die u beschermt, comfort biedt en tegelijkertijd zorgt dat u zichtbaar blijft, ongeacht de omstandigheden.

Ongeëvenaarde Functionaliteit

Deze Blåkläder werkbroek is speciaal ontworpen voor professionals die geen compromissen sluiten. De combinatie van high-vis oranje en marineblauw zorgt niet alleen voor een stoere uitstraling, maar verhoogt ook de zichtbaarheid, wat cruciaal is op locaties met veel verkeer of in slecht verlichte omgevingen. Of u nu werkt op een bouwplaats, langs de weg of in een industriële omgeving, deze werkbroek helpt u om veilig en zichtbaar te blijven.

Wat deze broek echt bijzonder maakt, is het gebruik van stretchmateriaal op strategische plekken. Dit betekent dat u de bewegingsvrijheid hebt die u nodig heeft tijdens intensieve werkzaamheden. Knielen, bukken, strekken – het gaat allemaal soepeler, zonder dat u zich beperkt voelt door uw kleding. De broek beweegt met u mee, wat niet alleen het comfort verhoogt, maar ook bijdraagt aan uw productiviteit.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Blåkläder staat bekend om zijn duurzaamheid, en de 15521811 werkbroek stelt niet teleur. Gemaakt van robuuste materialen die bestand zijn tegen slijtage, scheuren en intensief gebruik, is deze broek gebouwd om lang mee te gaan. De drievoudige stiksels op kritieke punten zorgen ervoor dat de naden extra sterk zijn, wat essentieel is voor werkomgevingen waar kleding zwaar op de proef wordt gesteld.

De knieën zijn bovendien versterkt met CORDURA®-materiaal, wat niet alleen zorgt voor extra bescherming, maar ook de levensduur van de broek aanzienlijk verlengt. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op deze werkbroek, ongeacht de uitdagingen die uw werk met zich meebrengt.

Praktisch en Doordacht Ontwerp

Praktisch is het sleutelwoord bij de Blåkläder Werkbroek met Stretch High-Vis. Met meerdere zakken, waaronder zakken voor gereedschap, spijkerzakken en een meshouder, heeft u altijd alles wat u nodig heeft binnen handbereik. De dijbeenzak met flap en telefoonzak met magneetsluiting zijn slim gepositioneerd om uw waardevolle spullen veilig en toegankelijk te houden.

Daarnaast is de broek voorzien van reflecterende details die ervoor zorgen dat u zowel overdag als ‘s nachts goed zichtbaar bent. Dit maakt de broek ideaal voor mensen die in verschillende lichtomstandigheden werken, of het nu in de vroege ochtenduren, laat in de avond of in slecht weer is.

Samengevat: De Beste Keuze voor de Serieuze Vakman

Als u op zoek bent naar een werkbroek die u in elke situatie ondersteunt, dan is de Blåkläder Werkbroek met Stretch High-Vis 15521811 in High-Vis Oranje/Marineblauw de beste keuze. Met zijn perfecte mix van comfort, duurzaamheid, functionaliteit en zichtbaarheid, zorgt deze broek ervoor dat u zich volledig kunt concentreren op uw werk, terwijl uw kleding de rest doet.

Investeer in kwaliteit, investeer in veiligheid, en investeer in uzelf met deze ongeëvenaarde werkbroek van Blåkläder. Of u nu een doorgewinterde professional bent of net begint aan uw carrière, deze werkbroek is een must-have voor iedereen die serieus bezig is met zijn vak.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64

Kleur

High-Vis Oranje/Marineblauw

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.