Anderen kozen ook

  • Blaklader Schildersshort met stretch 10991330 Wit/Donkergrijs

    96,99

  • Blaklader Blåkläder Short High-Vis 15351811 High-Vis Oranje

    103,99

  • Blaklader Blåkläder High-Vis short 15961811 Zwart/High-Vis Geel

    144,99

  • Blaklader Blåkläder Schildersshort met stretch X1900 19111000 Wit/zwart

    115,99

Blaklader Blåkläder Multinorm inherent werkbroek 14881513 Marineblauw/Oranje

264,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Blaklader Blåkläder Multinorm inherent werkbroek 14881513 Marineblauw/Oranje

Als je op zoek bent naar een werkbroek die niet alleen functioneel maar ook veilig is, dan is de Blåkläder Multinorm Inherent Werkbroek 14881513 in Marineblauw/Oranje een uitstekende keuze. Deze broek is speciaal ontworpen voor professionals die werken in risicovolle omgevingen en biedt een perfecte mix van comfort, duurzaamheid en zichtbaarheid.

Geavanceerde Veiligheidskenmerken

De Blåkläder Multinorm Inherent Werkbroek voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. De broek is gecertificeerd volgens de EN 20471 norm voor hoge zichtbaarheid, wat betekent dat je uitstekend zichtbaar bent, zelfs bij slecht licht of in gevaarlijke omstandigheden. Het marineblauw met oranje accenten zorgt voor een opvallend contrast, waardoor je niet alleen veilig bent, maar er ook professioneel uitziet.

Daarnaast voldoet de werkbroek aan de EN 1149 norm voor elektrostatische eigenschappen, wat essentieel is voor mensen die in de nabijheid van elektrische installaties werken. De inherent vlamvertragende stof biedt bescherming tegen vlammen en hitte, waardoor je veilig kunt werken in omstandigheden waarbij brandgevaar aanwezig is.

Duurzaamheid en Comfort

Naast veiligheidskenmerken biedt de Blåkläder werkbroek ook ongeëvenaarde duurzaamheid en comfort. De broek is gemaakt van een inherent vlamvertragend materiaal dat van nature bestand is tegen slijtage en scheuren. Dit betekent dat je niet alleen wordt beschermd, maar ook dat je broek langer meegaat, zelfs onder zware omstandigheden.

De ergonomische pasvorm van de broek zorgt ervoor dat je je vrij kunt bewegen tijdens je werkzaamheden. Het comfortabele design wordt verder versterkt door de verstelbare taille en de versterkte knieën, die extra bescherming en ondersteuning bieden op de belangrijkste slijtageplekken.

Praktische Functionaliteit

Naast veiligheid en comfort biedt de Blåkläder Multinorm Inherent Werkbroek 14881513 een reeks praktische functies. De broek is uitgerust met meerdere zakken, waaronder een gereedschapszak en een zak voor je mobiele telefoon, zodat je al je benodigdheden binnen handbereik hebt. De stevige ritsen en de hoogwaardige afwerking garanderen dat je niet alleen een veilige maar ook een praktische werkbroek hebt.

Conclusie

De Blåkläder Multinorm Inherent Werkbroek 14881513 in Marineblauw/Oranje is een topkeuze voor iedereen die werkt in risicovolle omgevingen. Met zijn geavanceerde veiligheidskenmerken, duurzaamheid en comfort, biedt deze werkbroek alles wat je nodig hebt om veilig en efficiënt te werken. Of je nu in de industrie, de bouw of een ander veld werkt waar veiligheid voorop staat, deze broek is een betrouwbare en praktische keuze die aan al je eisen voldoet.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64

Kleur

Marineblauw/Oranje

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.