Anderen kozen ook

  • Blaklader Schildersshort met stretch 10991330 Wit/Donkergrijs

    96,99

  • Blaklader Blåkläder Short High-Vis 15351811 High-Vis Oranje

    103,99

  • Blaklader Blåkläder High-Vis short 15961811 Zwart/High-Vis Geel

    144,99

  • Blaklader Blåkläder Schildersshort met stretch X1900 19111000 Wit/zwart

    115,99

Blaklader Blåkläder Service werkbroek met stretch en spijkerzakken 14961330 Medium Grijs/Zwart

108,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Blaklader Blåkläder Service werkbroek met stretch en spijkerzakken 14961330 Medium Grijs/Zwart

In de wereld van professionele werkkleding zijn functionaliteit en comfort van essentieel belang. De Blåkläder Service werkbroek met stretch en spijkerzakken, model 14961330 in de stijlvolle kleur Medium Grijs/Zwart, is een uitstekende keuze voor vakmensen die zowel efficiëntie als comfort eisen. Deze werkbroek is ontworpen met de moderne werkplek in gedachten, waarbij elke detail bijdraagt aan de prestaties en het welzijn van de drager.

Ontwerp en Materialen

De Blåkläder 14961330 is vervaardigd uit een combinatie van duurzame materialen die zowel robuust als flexibel zijn. De werkbroek is gemaakt van een 65% polyester en 35% katoen mix, die zorgt voor een lange levensduur en goede ademend vermogen. De toevoeging van stretchmateriaal in de broek maakt bewegingen makkelijker en draagt bij aan een optimaal draagcomfort, vooral tijdens intensieve werkzaamheden.

Functionaliteit en Stijl

Deze werkbroek is niet alleen functioneel maar ook stijlvol. De kleur Medium Grijs/Zwart biedt een moderne uitstraling die geschikt is voor verschillende werkomgevingen. De broek is uitgerust met meerdere zakken, waaronder de kenmerkende spijkerzakken die extra gereedschap en accessoires veilig opbergen. De spijkerzakken zijn gemaakt van slijtvast materiaal en ontworpen voor extra functionaliteit en gebruiksgemak.

Comfort en Pasvorm

Wat deze werkbroek echt onderscheidt, is de uitstekende pasvorm die wordt bereikt door de innovatieve stretchstoffen. De broek is voorzien van een ergonomisch ontwerp dat bewegingen volgt, wat resulteert in een grotere bewegingsvrijheid en minder beperking tijdens het werk. De tailleband is verstelbaar en biedt een goede pasvorm voor verschillende lichaamstypes. Bovendien zorgen de verstelbare kniezakken ervoor dat je knieën extra beschermd zijn, wat vooral waardevol is bij knielwerkzaamheden.

Duurzaamheid en Onderhoud

Blåkläder staat bekend om zijn focus op kwaliteit en duurzaamheid. De werkbroek 14961330 is geen uitzondering. Het sterke materiaal en de hoogwaardige afwerking dragen bij aan een lange levensduur, zelfs bij regelmatig gebruik in zware omstandigheden. Het onderhoud is eenvoudig; de broek kan gewassen worden op hoge temperaturen zonder in te boeten op kleur of vorm.

Conclusie

De Blåkläder Service werkbroek met stretch en spijkerzakken (14961330) in Medium Grijs/Zwart is een ideale keuze voor professionals die op zoek zijn naar een combinatie van comfort, functionaliteit en stijl. Of je nu werkt in de bouwsector, de industrie of een andere veeleisende omgeving, deze werkbroek biedt de praktische voordelen en het comfort die je nodig hebt om je werk efficiënt uit te voeren. Met zijn robuuste materialen, slimme ontwerp en uitstekende pasvorm, is dit een investering in zowel je welzijn als je werkprestaties.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62

Kleur

Medium Grijs/Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.