Anderen kozen ook

  • Blaklader Schildersshort met stretch 10991330 Wit/Donkergrijs

    96,99

  • Blaklader Blåkläder Short High-Vis 15351811 High-Vis Oranje

    103,99

  • Blaklader Blåkläder High-Vis short 15961811 Zwart/High-Vis Geel

    144,99

  • Blaklader Blåkläder Schildersshort met stretch X1900 19111000 Wit/zwart

    115,99

Blaklader Blåkläder Industrie werkbroek stretch 14441832 Medium Grijs/Zwart

74,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Blaklader Blåkläder Industrie werkbroek stretch 14441832 Medium Grijs/Zwart

In de wereld van industriële werkkleding staat Blåkläder bekend om zijn robuuste en functionele kledingstukken. De Blåkläder Industrie Werkbroek Stretch 14441832 in Medium Grijs/Zwart is een prime voorbeeld van hoe comfort en duurzaamheid naadloos kunnen samenkomen. Deze werkbroek is ontworpen om te voldoen aan de zware eisen van een verscheidenheid aan industrieën, van bouw en productie tot logistiek en onderhoud.

Ontwerp en Materialen

De Blåkläder Industrie Werkbroek Stretch 14441832 onderscheidt zich door zijn innovatieve ontwerp en gebruik van hoogwaardige materialen. Het belangrijkste kenmerk van deze broek is het stretchmateriaal dat een uitzonderlijke bewegingsvrijheid biedt. Dit elastische materiaal maakt het mogelijk om soepel te bewegen, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Het lichaam van de broek is vervaardigd uit een mix van 60% polyester en 40% katoen, wat zorgt voor een perfecte balans tussen duurzaamheid en ademend vermogen. De versterkte delen, zoals de knieën en het zitvlak, zijn gemaakt van 100% Cordura®, een robuust en slijtvast materiaal dat extra bescherming biedt tegen slijtage.

Functionaliteit en Comfort

Functioneel gemak staat centraal in het ontwerp van deze werkbroek. De Blåkläder Industrie Werkbroek Stretch 14441832 beschikt over verschillende handige zakken en opbergmogelijkheden, waaronder:

  • Driedubbele Stiknaden: Voor extra sterkte en duurzaamheid op de meest belaste plekken.
  • Opbergzakken: Meerdere zakken op de benen en een speciaal vak voor een duimstok of een mobiele telefoon, zodat gereedschap en persoonlijke bezittingen altijd binnen handbereik zijn.
  • Kniebeschermers: Geïntegreerde zakken voor kniebeschermers zorgen voor extra bescherming en comfort tijdens het knielen of werken op de grond.
  • Verstelbare Taille: Een verstelbare tailleband zorgt voor een perfecte pasvorm, wat bijdraagt aan het algemene comfort van de broek.

De ergonomische snit van de broek is ontworpen om een optimale bewegingsvrijheid te bieden, waardoor je vrij kunt bewegen zonder in te boeten op bescherming. Dit maakt de broek ideaal voor zowel zware werkzaamheden als minder veeleisende taken.

Duurzaamheid en Onderhoud

Duurzaamheid is een kernaspect van de Blåkläder Industrie Werkbroek Stretch 14441832. De combinatie van Cordura® en het gebruik van hoogwaardige stitching garandeert een lange levensduur, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Voor het onderhoud van de broek is het aanbevolen om de wasinstructies op te volgen om de levensduur van het product te maximaliseren. Over het algemeen kan de broek gewassen worden op hoge temperaturen zonder in te boeten op kleur of materiaalsterkte.

Conclusie

De Blåkläder Industrie Werkbroek Stretch 14441832 in Medium Grijs/Zwart is een uitstekende keuze voor professionals die op zoek zijn naar een werkbroek die zowel robuust als comfortabel is. Met zijn slimme ontwerp, veelzijdige opbergmogelijkheden en duurzame materialen biedt deze broek de ideale balans tussen functionaliteit en gebruiksgemak. Of je nu werkzaam bent in de bouwsector, productie of een andere industriële omgeving, deze werkbroek staat garant voor prestaties en comfort, dag in dag uit.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64

Kleur

Medium Grijs/Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.