Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Blaklader Blåkläder Dames bodywarmer gevoerd 38642030 Zwart/High-Vis Geel

102,99

Op voorraad

Categories: , SKU: N/A

Beschrijving

Blaklader Blåkläder Dames bodywarmer gevoerd 38642030 Zwart/High-Vis Geel

Als je op zoek bent naar een bodywarmer die niet alleen je kleding maar ook je werkdag naar een hoger niveau tilt, zoek dan niet verder! De Blåkläder Dames Bodywarmer Gevoerd 38642030 in zwart met high-vis geel is dé keuze voor vrouwen die veiligheid en stijl willen combineren zonder in te boeten op comfort.

Opvallen en Beschermen

Wat deze bodywarmer echt bijzonder maakt, is de krachtige combinatie van zwart en high-vis geel. Dit opvallende kleurenschema zorgt ervoor dat je gezien wordt, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Of je nu werkt op een bouwplaats, in een magazijn, of tijdens andere buitenactiviteiten, je bent verzekerd van maximale zichtbaarheid. De reflecterende details verhogen de veiligheid aanzienlijk, vooral bij slecht licht of ’s avonds.

Comfort en Warmte in Één

De Blåkläder bodywarmer is niet alleen een feestspektakel voor het oog, maar ook een meesterwerk op het gebied van comfort. Gevoerd met hoogwaardige materialen, biedt deze bodywarmer een uitstekende isolatie tegen de kou. De lichtgewicht vulling zorgt ervoor dat je warm blijft zonder je bewegingsvrijheid te beperken. Ideaal voor de vrouw die actief en dynamisch is, maar niet bereid is om in te boeten op comfort.

Praktisch en Functioneel

Praktisch gemak is ook een belangrijk kenmerk van deze bodywarmer. De ruime zakken bieden voldoende opbergruimte voor al je benodigdheden, zodat je altijd alles bij de hand hebt. En met de stevige ritssluitingen en aanpassingsmogelijkheden blijft alles veilig en stevig op zijn plaats, zelfs tijdens de meest intensieve werkzaamheden.

Stijlvol en Duurzaam

Blåkläder staat bekend om zijn duurzame en robuuste kleding, en deze bodywarmer is daar geen uitzondering op. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze bodywarmer bestand tegen slijtage en intensief gebruik. En door de tijdloze zwarte kleur gecombineerd met de trendy high-vis gele accenten, blijf je altijd stijlvol en professioneel, ongeacht de omstandigheden.

Voor Iedere Werkdag

Of je nu in de bouwsector werkt, buiten activiteiten onderneemt of gewoon op zoek bent naar een bodywarmer die elke dag een beetje specialer maakt, de Blåkläder Dames Bodywarmer Gevoerd 38642030 is de ideale keuze. Met zijn onverslaanbare combinatie van zichtbaarheid, warmte, comfort en stijl, ben je klaar om elke werkdag met vertrouwen en flair tegemoet te treden.

Dus waar wacht je nog op? Maak je klaar om indruk te maken en te schitteren in de Blåkläder Dames Bodywarmer Gevoerd 38642030. Veiligheid en stijl waren nog nooit zo perfect gecombineerd!


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

2XL, 3XL, L, M, S, XL, XS

Kleur

Zwart/High-Vis Geel

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.