Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Cerva CRV Tekka HV Werkvest 03010327

29,99

Op voorraad

Categories: , , SKU: N/A

Beschrijving

Cerva CRV Tekka HV Werkvest 03010327

In de wereld van werkgerelateerde kleding is veiligheid een absolute prioriteit. Werknemers die zich op bouwplaatsen, in magazijnen of op andere risicovolle locaties bevinden, hebben kleding nodig die zowel bescherming biedt als comfortabel is. Het Cerva CRV Tekka HV Werkvest 03010327 biedt een uitstekende oplossing voor deze eisen. Dit werkvest combineert zichtbaarheid, veiligheid en functionaliteit, waardoor het een onmisbare keuze is voor professionals in verschillende sectoren.

Belangrijkste Kenmerken
  1. Hoge Zichtbaarheid Het Cerva CRV Tekka HV Werkvest is ontworpen met een hoge zichtbaarheid in gedachten. Het gebruik van fluorescerende kleuren en reflecterende strips zorgt ervoor dat je in elke omgeving goed zichtbaar bent. Dit is vooral belangrijk op drukke bouwplaatsen of bij slecht zicht door weersomstandigheden. De reflecterende strips zijn strategisch geplaatst om maximale zichtbaarheid te garanderen vanuit verschillende hoeken.
  2. Duurzaam Materiaal Het werkvest is vervaardigd uit hoogwaardig polyester en katoen, wat zorgt voor een lange levensduur en weerstand tegen slijtage. De robuuste materialen kunnen de zware omstandigheden op de werkplek aan en blijven ook na vele wasbeurten in goede staat. Dit maakt het vest een betrouwbare keuze voor dagelijks gebruik.
  3. Comfort en Functionaliteit Het Cerva CRV Tekka HV Werkvest is ontworpen met het oog op comfort. Het vest heeft een ademend vermogen dat ervoor zorgt dat je koel blijft tijdens intensieve werkzaamheden. Bovendien is het voorzien van diverse zakken met ritssluitingen, wat bijdraagt aan een praktische en georganiseerde werkervaring. De zakken bieden voldoende ruimte voor gereedschap en persoonlijke spullen, terwijl de ritssluitingen ervoor zorgen dat alles veilig op zijn plaats blijft.
  4. Verstelbare Pasvorm Het vest is uitgerust met verstelbare elementen zoals de taille en de schouderbanden, waardoor het aanpasbaar is aan verschillende lichaamstypes en persoonlijke voorkeuren. Deze verstelbaarheid draagt bij aan een optimale pasvorm en zorgt ervoor dat het vest niet in de weg zit tijdens het werk.
  5. Veiligheidsnormen Het Cerva CRV Tekka HV Werkvest voldoet aan de Europese normen voor persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals de EN ISO 20471. Deze norm stelt eisen aan de zichtbaarheid van werk- en veiligheidskleding en garandeert dat het werkvest geschikt is voor gebruik in risicovolle situaties.
Toepassingen

Dit werkvest is bijzonder geschikt voor professionals die werken in omstandigheden waarbij zichtbaarheid en veiligheid cruciaal zijn. Dit omvat onder andere:

  • Bouwvakkers: Voor werken op bouwplaatsen waar een hoge zichtbaarheid essentieel is om ongevallen te voorkomen.
  • Logistiek en Magazijnmedewerkers: Voor medewerkers die zich op drukke en mogelijk gevaarlijke locaties bevinden, zoals magazijnen en laad- en losgebieden.
  • Wegwerkers: Voor personeel dat werkt langs wegen en andere verkeersintensieve gebieden waar zichtbaarheid een must is.
Conclusie

Het Cerva CRV Tekka HV Werkvest 03010327 is een uitstekende keuze voor wie veiligheid en comfort op de werkvloer belangrijk vindt. Met zijn hoge zichtbaarheid, duurzame materialen, comfortabele pasvorm en functionaliteit biedt dit werkvest de bescherming die je nodig hebt in veeleisende werkomgevingen. Door te kiezen voor het Cerva CRV Tekka HV Werkvest investeer je in een product dat niet alleen je zichtbaarheid vergroot, maar ook je algehele werkervaring verbetert.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

2XL, 3XL, 4XL, L, M, XL

Kleur

Fluo Geel

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.