Anderen kozen ook

  • Python Fresh 4.0 Hoog S1P

    135,99

  • Python Fresh 1.0 S3 Hoog

    141,99

  • Python Fresh 3.0 S1P Laag

    135,99

  • Python Legend Laag PS5511 S3S

    97,99

Brynje B-Dry Outdoor Low Boot S3 SRC 491

183,99

Op voorraad

Categories: , , SKU: N/A

Beschrijving

Brynje B-Dry Outdoor Low Boot S3 SRC 491

Wanneer je op zoek bent naar een werklaars die zowel comfort als bescherming biedt, is de Brynje B-Dry Outdoor Low Boot S3 SRC 491 een uitstekende keuze. Deze laars is ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid, waardoor het een betrouwbare metgezel is voor professionals die werken in uitdagende omgevingen.

Kenmerken en Voordelen
1. Hoge Veiligheidsnormen

Deze laars voldoet aan de S3-norm, wat betekent dat de laars is uitgerust met een aantal essentiële veiligheidskenmerken:

  • Stalen Veiligheidsneus: Beschermt de tenen tegen zware impact en compressie, essentieel in situaties waar zware objecten kunnen vallen.
  • Koolstofvezel Tussenzool: Deze biedt bescherming tegen doorboringen van scherpe voorwerpen, zoals spijkers en glasscherven.
  • Antislipzool: Het SRC-certificaat garandeert uitstekende grip op zowel natte als droge ondergronden, wat de kans op uitglijden en ongelukken minimaliseert.
2. Comfort en Ondersteuning

Comfort is cruciaal voor werklaarzen die dagelijks intensief worden gebruikt. Deze laars biedt:

  • Uitneembare Inlegzool: De ergonomisch ontworpen inlegzool zorgt voor optimale demping en ondersteuning, wat vermoeidheid van de voeten helpt voorkomen.
  • Ademende Voering: De laars is voorzien van een ademende voering die helpt bij het reguleren van de temperatuur en het afvoeren van vocht, waardoor je voeten droog en comfortabel blijven gedurende lange werkuren.
  • Flexibele Bovenkant: De bovenzijde van de laars is gemaakt van soepel maar duurzaam leer, wat zorgt voor een uitstekende bewegingsvrijheid en ondersteuning van de enkel.
3. Duurzaamheid en Onderhoud

Deze laars is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan, zelfs onder de zwaarste omstandigheden:

  • Waterafstotend Leer: Het hoogwaardige leer is behandeld om waterafstotend te zijn, waardoor de laars effectief is in vochtige omgevingen.
  • Robuuste Zool: De rubberen zool is niet alleen antislip, maar ook bestand tegen olie en chemicaliën, wat de levensduur van de laars verlengt.
  • Eenvoudig Onderhoud: De laars is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat bijdraagt aan de lange levensduur en blijft er altijd professioneel uitzien.
Toepassingen

Deze laars is veelzijdig inzetbaar in verschillende werkomgevingen, waaronder:

  • Bouwsector: Ideaal voor werkers die bescherming nodig hebben tegen zware voorwerpen en scherpe materialen.
  • Industrie: Geschikt voor fabrieken en productieomgevingen waar een goede grip en bescherming noodzakelijk zijn.
  • Transport en Logistiek: Voor magazijnmedewerkers en vrachtwagenchauffeurs die werken op verschillende soorten oppervlakken.
Conclusie

De Brynje B-Dry Outdoor Low Boot S3 SRC 491 is een premium werklaars die veiligheid, comfort en duurzaamheid combineert. Met zijn geavanceerde kenmerken en robuuste ontwerp is het een uitstekende keuze voor professionals die geen compromissen willen sluiten op het gebied van voetbescherming. Of je nu werkt in de bouw, industrie of logistiek, deze laars biedt de betrouwbaarheid en prestatie die je nodig hebt om elke werkdag succesvol te maken.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.